Κυριακή, Μαρτίου 13, 2011

Έκοψε την πίτα της η ΠΕΦΟ Νάξου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε χθες η ΠΕΦΟ Νάξου στο ασφυκτικά γεμάτο club OCEAN το οποίο είχε στολιστεί ανάλογα για τις ανάγκες της βραδιάς.
Επίσημος προσκεκλημένος στην φετινή εκδήλωση ήταν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του θρύλου Γιώργος Αμανατίδης. Ένας παίκτης που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου με τον δυναμισμό που τον διέκρινε αλλά και με τον ακέραιο χαρακτήρα του μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΠΕΦΟ Νάξου του απένειμαν τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας, μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν από πολύ νωρίς την αίθουσα για να δουν από κοντά το ίδαλμά τους, να πάρουν αυτόγραφα, να μιλήσουν και να φωτογραφιθούν μαζί του.
Η πρόωρη εξασφάλιση του φετινού πρωταθλήματος,( ο Ολυμπιακός βρίσκεται 13 βαθμούς μπροστά και απομένουν 5 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος)
ήταν ένας από τους λόγους για περισσότερο ενθουσιασμό και παλμό στην χθεσινή γιορτή.
Ο "Ράμπο" έφτασε το Σάββατο στο νησί με την..... πρωινή πτήση. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκαν τα μέλη του ΔΣ του συνδέσμου αλλά και εκατοντάδες ερυθρόλευκοι φίλαθλοι οι οποίοι έσπευσαν με σημαίες και λάβαρα της αγαπημένης τους ομάδας για να τον αποθεώσουν. Αμέσως μετά η πομπή με τα σημαιοστολισμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια έκανε το γύρο της χώρας κορνάροντας και τραγουδώντας τον ύμνο του θρύλου ενώ ο ο κόσμος του νησιού προσπαθούσε να καταλάβει.
Πολλοί μάλιστα νόμιζαν ότι πρόκειται για υποδοχή κάποιου πολιτικού προσώπου!!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :