Τρίτη, Μαρτίου 08, 2011

Με παραδοσιακό τρόπο γιορτάστηκαν τα κούλουμα στο Φιλώτι

Καθαρή Δευτέρα και το Σαρακοστιανό τραπέζι ήταν στρωμένο στο Φιλωτι και στο πλάτανο από τον πρόεδρο Βασίλη Κρασσα και μέλη της Δημοτικής Κοινότητας οσο και τα μέλη του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου . Όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για να κάνουν κούλουμα στο χωριό απόλαυσαν της Φιλωτικες λαγάνες την ρεβυθάδα και τα μαυρομάτικα με τα φρέσκα κρεμμυδάκια το χαλβάς με τα ντολμαδάκια και την ταραμοσαλάτα και τα άλλα άφθονα σαρακοστιανά φαγητά. Όσο περνούσε η ώρα και το κρύο έτσουζε και ο κόσμος γινόταν όλο και περισσότερος.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο... http://tofiloti.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

http://www.livevideo.com/video/3EC1A42EE0944CB99DF5FE9911E0B7A0/p-o-n-.aspx

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχως που υπήρχαν και οι Αποκριές των χωριών γιατί αν μέναμε με τους κάθε λογής ¨καρνάβαλους¨ της Χώρας θα ξεχνούσαμε από που είμαστε !!!

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που υπαρχουν τα ωραια μας τα χωρια και ευτυχως που εχουμε και εθιμα πολλα και ευτυχως που υπαρχουν και καποιοι που με τον κοπο τους δινουν και λιγη χαρα στα μικρα παιδια..εσυ ομως καθεσαι κομπλεξικα και περιμενεις απο τις αποκριες να σου θυμιζουν απο που βαστας?...μαλλον εσυ εισαι ο καρναβαλος γιατι ψανχεις και εχεις την αναγκη να σου θυμιζουν καποιοι αλλοι τη χαμενη ταυτοτητα σου..