Παρασκευή, Μαρτίου 04, 2011

Συγχαρητήρια στους Ναξιώτες μαθητές που βραβεύτηκαν στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης»

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συγχαίρει τους μαθητές του Ενιαίου Λυκείου Νάξου Γιάννη Βασιλάκη, Γιάννη Πρωτονοτάριο και Ανδριανή Πιτταρά, το μαθητή του 1ου Γυμνασίου Νάξου Μανώλη Κρητικό και τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νάξου Δημήτρη Βασιλάκη, Γιάννη Λογαρά και Γιώργο Μαργαρίτη, που συμμετείχαν μαζί με 450 συνομήλικούς τους στην 28η Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, αρίστευσαν, διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 στην μεγάλη αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Θερμά συγχαρητήρια απευθύνει επίσης στις οικογένειες των..... μαθητών που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν, και στην κα Σοφία Οικονόμου, Μαθηματικό Δ/ντρια του 2ου Γυμνασίου Νάξου, που κάθε χρόνο συντονίζει το διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας στη Νάξο, προτρέπει, ενθαρρύνει και διδάσκει τους μαθητές για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα δεσμευόμαστε ότι θα διοργανωθεί εκδήλωση από το Δήμο μας για τη βράβευση των μαθητών που με τη διάκρισή τους αυτή στα Μαθηματικά μας έκαναν όλους περήφανους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


Εμμανουήλ Νικ. Μαργαρίτης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ..ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΨΕ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

ta idia pantelaki moy ta idia panteli moy!!!!!!!!!
ayto den einai grafeio dhmarxoy einai grafeio t' aperauoy!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά μη γινόμαστε κάφροι. Ας πούμε πρώτα ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και μετά όλα τα άλλα. Χίλια μπράβο στους πιτσιρικάδες. Μεγάλοι μάγκες.