Πέμπτη, Αυγούστου 12, 2010

Μπάχαλο στον ΠΟΔ Νάξου με την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών

Από kykladiki.blogspot.com
«Κόκκινο χτύπησε» η αντιπαράθεση, στην εκπομπή «Ραδιουργίες» τού Μεσόγειος σχετικά με το ενημερωτικό σημείωμα τού μέλους τού Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νάξου Γιάννη Δρυμαλίτη για τα τιμολόγια τα οποία έκαναν την εμφάνισή τους, για ηλεκτρονικά είδη που αγόρασε άλλο μέλος τού ΔΣ τού ΠΟΔΝ χωρίς προηγούμενη απόφαση τού Δ.Σ. τού εν λόγω Νομικού Προσώπου.
Ο κ. Δρυμαλίτης είπε ότι ενημερώθηκε για το θέμα από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Πολυκρέτη ο οποίος είχε τις φωτοτυπίες των τιμολογίων. Ακολούθως έκανε έρευνα στα γραφεία τού Νομικού Προσώπου τού οικείου Δήμου, όπου οι υπάλληλοι τού αρνήθηκαν ότι έχουν στη διάθεσή τους τα σχετικά τιμολόγια και πως ποτέ δεν πάρθηκε καμία σχετική απόφαση για την έκδοση αυτών. Επίσης ανέφερε ότι το εν λόγω θέμα το γνωρίζει και το συζήτησε, μάλιστα, ο δήμαρχος Νάξου και πως «τα συγκριμένα ηλεκτρονικά είδη, δεν τα είδε ο ίδιος, ποτέ, στον Πολιτιστικό Οργανισμό». Πάντως τόνισε ότι είναι σίγουρος πως σήμερα βρίσκονται στα γραφεία τού Πολιτιστικού. Απαντώντας δε σε αυτά που ανέφερε ο δήμαρχος Νάξου, ο οποίος υπονόησε ότι «υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από αυτά που λέει ο Γιάννης Δρυμαλίτης», ο τελευταίος υπογράμμισε ότι «διαχρονικά ασχολείται με τα κακώς κείμενα τού ΠΟΔΝ, ενώ κάλεσε όλους τους εν δυνάμει υποψηφίους δημάρχους Νάξου να τοποθετηθούν επί τού θέματος…».
Στη συνέχεια μίλησε ο επιχειρηματίας που προμήθευσε τα ηλεκτρονικά είδη, ο Άκης Πυρπιλίδης, ο οποίος είπε ότι «πράγματι ήρθε το μέλος τού ΔΣ τού ΠΟΔΝ Ηλίας Δημέας, ο οποίος προμηθεύτηκε τα εν λόγω είδη, έκοψε τα...... τιμολόγια στο όνομα τού ‘’Πολιτιστικού’’, στις 30 Οκτωβρίου, όπως τού δόθηκε εντολή, και από τότε πήρε δεκάδες τηλέφωνα και ενόχλησε πάμπολλες φορές το δήμαρχο, την ιδιαιτέρα γραμματέα του, τον κ. Δημέα και τους υπαλλήλους τού ΠΟΔΝ για να πληρωθεί, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα».
Μάλιστα αποκάλυψε στη συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες με το δήμαρχο, παρουσία τού κ. Δημέα, ότι «του είπαν πως δεν υπάρχει σχετική απόφαση τού Δ.Σ. τού Πολιτιστικού Οργανισμού τού Δήμου Νάξου». Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έδωσε τα τιμολόγια στον κ. Πολυκρέτη για να δει τί συμβαίνει, μήπως και πληρωθεί…» Και πως, «στη συνέχεια, ο κ. Πολυκρέτης τα έδωσε στον κ. Δρυμαλίτη».
Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή το μέλος τού ΔΣ τού ΠΟΔΝ Ηλίας Δημέας, ο οποίος υπογράμμισε ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη που χωρίς έγκριση τού Δ.Σ. αγόρασε τα ηλεκτρονικά είδη, όμως σημείωσε ότι αυτά βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στα γραφεία τού ΠΟΔΝ και πως «αυτό αποδεικνύεται εύκολα». Αναρωτήθηκε δε, «πώς ο κ. Δρυμαλίτης που δεν πάτησε τον τελευταίο καιρό το πόδι του στον ‘’Πολιτιστικό’’, γνωρίζει τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει εκεί;». «Το ίδιο ισχύει, είπε, και για τον κ. Πολυκρέτη».
Τόνισε, τέλος, ότι «όλα γίνονται όχι για να πληγεί ο Δημέας αλλά ο δήμαρχος, λόγω προεκλογικής περιόδου». Και επεσήμανε ότι «οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γρυλλάκης, Μαργαρίτης και Λιανός θα πρέπει πρώτα να συμμετέχουν στις πολιτιστικές εκδηλώσεις από τις οποίες μονίμως απουσιάζουν και μετά να μιλάνε για τα τού ‘’Πολιτιστικού’’…


Ο δήμαρχος Νάξου
Ο δήμαρχος Νάξου Νίκος Μαράκης, ανάμεσα στα άλλα, υποστήριξε και τα εξής: «Αυτό που έχει σημασία, κατ’ αρχήν είναι ποιος καταγγέλλει… Αυτά είναι ζητήματα που μπορεί να πει κανείς ότι συμβαίνουν σε όλους τους φορείς. Δηλαδή αν κάποιο Νομικό Πρόσωπο ή κάποιος που μπαίνει σε μια διαδικασία, θες από την αναγκαιότητα να παραγγείλει ή να προμηθευτεί κάποια πράγματα για να λειτουργήσει το σύστημα, και βλέπει ότι δεν έχει τα οικονομικά δεδομένα να ικανοποιήσει αυτή την αγορά στο συγκεκριμένο χρόνο, και κάνει μια συζήτηση με οποιοδήποτε επιχειρηματία…, ότι ξέρεις κάτι, τα παίρνουμε και τα εντάσσουμε σε ένα επόμενο πρόγραμμα… Συμβαίνουν αυτά. Αυτά συμβαίνουν… Τώρα: Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αποφάσεις είναι ένα ζήτημα… Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει κακοδιαχείριση στον ‘’Πολιτιστικό’’. Απ’ ό,τι γνωρίζω αγοράστηκαν κάποια πράγματα που κάνουν 1.200 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος, και έγινε μια προσυνεννόηση με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία ότι θα γίνει μια περαιτέρω διαδικασία -όμως αυτό δεν επετεύχθη γιατί τα οικονομικά δεν μας επέτρεψαν να καλύψουμε αυτή την αναγκαιότητα…- και να πήγαιναν σε επόμενη χρήση. Τα πράγματα όλα βρίσκονται στον ‘’Πολιτιστικό’’. ».


Η ανακοίνωση-παρέμβαση Μαργαρίτη
Στο μεταξύ αργά χθες το απόγευμα ο επικεφαλής τής δημοτικής παράταξης «Νάξος και Μικρές Κυκλάδες – Στροφή στο Μέλλον» Μανώλης Μαργαρίτης για το προαναφερθέν μείζονος σημασίας θέμα, που απασχόλησε χθες τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο του νησιού μας, απέστειλε στην «Κ» την παρακάτω ανακοίνωση-παρέμβαση:
«Είναι αίτημα των καιρών αυτό που ο ελληνικός λαός διατυμπανίζει καθημερινά. Κάτι που υιοθετούν και τα κοινωνικές δυνάμεις: «Διαφάνεια παντού».
Το τελευταίο γεγονός που ήρθε στην επικαιρότητα χθες και το οποίο σχετίζεται με ένα οικονομικό θέμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νάξου, δεν άφησε κανένα στέλεχος του συνδυασμού μας «Νάξος και Μικρές Κυκλάδες - Στροφή στο Μέλλον» και εμένα ειδικά, αδιάφορο. Tο άκουσμα της αγοράς από μέλος του εν λόγω Νομικού Προσώπου και στενό συνεργάτη του δημάρχου Νάξου για λογαριασμό του ΠΟΔΝ ηλεκτρονικών ειδών χωρίς να έχει ληφθεί προηγούμενη απόφαση από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΟΔΝ και μετά την διαπίστωση ότι ο Πολιτιστικός αρνείται να πληρώσει τον συντοπίτη μας προμηθευτή, εντείνει την ανησυχία και το προβληματισμό μας για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση του δημοτικού χρήματος.

Το παρελθόν του Πολιτιστικού Οργανισμού σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος (Πολυεθνικό Φεστιβάλ, συναυλίες κλπ), αλλά και το πρόσφατο αυτό συμβάν σε κάθε περίπτωση υποδηλώνει ότι δεν γίνεται χρηστή διαχείριση του δημοτικού χρήματος.
Ο κόσμος θέλει οπωσδήποτε να μάθει τι συνέβη με την επίμαχη προμήθεια που η Οικονομική Υπηρεσία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας αρνήθηκε να καλύψει οικονομικά. Και τούτο γιατί, όπως από όλα όσα διαμείφθηκαν κατά την χθεσινή ημέρα μεταξύ των άμεσα εμπλεκομένων στο συγκεκριμένο θέμα ο «άμεσος συνεργάτης του κυρίου δημάρχου» από μόνος του προέβη στην παραπάνω αγορά, αναλαμβάνοντας μάλιστα πλήρως την ευθύνη της όποιας παρατυπίας (επίσης κατόπιν εορτής)
Η δημοτική μας παράταξη «Νάξος και Μικρές Κυκλάδες – Στροφή στο Μέλλον» διαμαρτύρεται δημόσια για την έκνομη αυτή ενέργεια του «άμεσου συνεργάτη του κυρίου δημάρχου Νάξου».
Τα σε κάθε περίπτωση «ολισθήματα» στα οποία υπέπεσε «ο εν λόγω κύριος» επιβεβαιώθηκαν από τον προμηθευτή των ηλεκτρονικών ειδών, συμπολίτης μας καταστηματάρχη κ. Πιρπιλίδη, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Πολυκρέτη και βεβαίως από τον κ. Δρυμαλίτη που είναι μέλος του ΠΟΔΝ.
Σκιές και ερωτηματικά πολλά δημιουργεί ο τρόπος διαχείρισης των χρημάτων των συνδημοτών μας.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν και συμπεριφέρονται σε θέματα οικονομικά κάποιοι μέσα στον Πολιτιστικό, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Διοικητικό Συμβούλιο του εν λόγω Νομικού Προσώπου, αλλά και το Κύρος και την Επωνυμία του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Νάξου, εν αγνοία του οποίου κάνουν αγορές για λογαριασμό του, τις οποίες δεν αναγνωρίζει η αρμόδια Υπηρεσία του ΠΟΔΝ, συνιστούν κατάφωρη παραβίαση των κειμένων διατάξεων.
Η δημοτική παράταξη «Νάξος και Μικρές Κυκλάδες – Στροφή στο Μέλλον» συμπαρατάσσεται στο πλευρό των αρμοδίων Αρχών του τόπου, προκειμένου να προστατευθεί το δημόσιο-δημοτικό χρήμα και να μπει φρένο σε φαινόμενα διασπάθισής του.
Οι αρμόδιοι του Δήμου Νάξου και ειδικότερα ο δήμαρχος Νάξου, αλλά και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού οφείλουν να δώσουν γραπτές απαντήσεις καθαρές και σαφείς στα ερωτήματα που έθεσε χθες ο κ. Δρυμαλίτης και τα οποία στην πλειονότητά τους απηχούν την κοινή γνώμη των κατοίκων του Δήμου μας.
Εμείς, ως δημοτική παράταξη που θέλουμε να βλέπουμε στα μάτια τον Ναξιώτη και την Ναξιώτισσα αλλά και τους κατοίκους των γύρω νησιών, οφείλουμε να προστατέψουμε τον τόπο και τους κατοίκους του από φαινόμενα που όχι μόνο βλάπτουν και ζημιώνουν οικονομικά αλλά και καταρρακώνουν την εικόνα του Δήμου μας στα μάτια και του πλέον ανυποψίαστου δημότη».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

16 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ-ΔΡΥΜΑΛΙΤΗΣ. ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΒΟΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

να και η ανακοινωση του μαργαριτη που κοπτεται για τον ΠΟΔΝ. λεσ και ξερει τι σημαινει. τον εφαγε ο πολυκρετησ και αυτοσ ηρθε δευτεροσ

Ανώνυμος είπε...

το θεμα φιλοι μου ειναι οτι εδω ο κοσμοσ καιγεται και αυτοι ασχολουνται με τριχεσ. δεν βλεπουν τι γινεται στον Δημο ο δημεασ τουσ πειραξε και φταει. εδω που τα λεμε φταιει. και δεν νομιζω οτι τα πηρε για την παρτη του. αλλο ειναι το θεμα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ κκ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ? ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑΝΟ ΠΡΟΜΗΘΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ, ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΦΟΡΑ... ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΡΟΜΠΑ. ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ: ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΙΔΡΩΤΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ... ΕΛΕΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ! ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 7:38 ''ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ''...ΦΙΜΩΣΤΕΤΑ ΤΑ ΤΑ Κ......ΔΑ ΠΟΥ ΘΕΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΕΤΑΕΙ.ΒΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ 7:38 ΠΟΥ ΘΙΧΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ.ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΤΩΝ ΝΑΞΙΩΤΩΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΕ ΤΥΧΟΔΙΩΧΤΑΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

ποιος ο πηρπηλιδης ειναι χαφιες; το ατομο τοσα χρονια βοηθαει ολο τον κοσμο ρε. του χρωσταναι και δε μηλαει. και τα τημολογηα τα ποιρε ο πολυκρετης για να τον βοηθισοι δηθεν να πληρωθει και τα ποιγε κατευθειαν στο δριμαλιτη. 10 μοινες τρεχει στο δημαρχο και ςεκινος καλοιπτε το δημεα. και τους απιλησε οτι θα βγοι στο ραδιο και ακομα δεν εχει παροι φραγκο. τα ξερο απο μεσα απο τον δημο αυτα,τον εβλεπα που ετραιχε συνεχεια και εβαζε τις φονες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ?ΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΣ ΜΗΝ ΕΘΕΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ο ανθρωπος τρεχει δεκα μηνες να δι γιατι δεν πληρωθηκε.ο δημεας δεν εδωσε τα τοιμολογια και τον καλυπτε και ο δημαρχος. οταν ομως τους απειλησε οτι θα βγει στο ραδιο χεστηκαν. οσο για χαφιες ξεχαστε το το αντιθετο μπορει. ναναι ψιλοαναρχι δηλαδη.οσο για οπλα κατι για βραδυνα ψαροντουφεκα παλια ειχα ακουσει.ητανε ετατζης και ουκας. ητανε και φιλος του μαρακη αλλα τον ακουσα να λεει οτι δεν θα ψηφισει κανεναν γιατι ολοι κοιτανε τη μασα. naxos sun

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΜΟΛΙΣ ΘΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ??? ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΒΟΥΔΙ Ο ΑΞΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΤΥΦΛΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΡΠΙΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

12 Αυγούστου 2010 7:46 μ.μ.

Για τις πυρηνικες κεφαλες (σαν τις δικες σας) και την κοκα πως και δεν γραψατε τιποτα ?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα θα τις μάθετε τις ΠΑΣΟΚΟκατίνες, πάγια τακτική το συκοφαντείν κατά πάντων αορίστος ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΕ 2:21

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΙΤΙΚ - ΑΚΟΜΑΤΙΚ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΟΣΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ. ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΦΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!