Τρίτη, Αυγούστου 24, 2010

Το νέο Δ.Σ. του ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ. Πρόκειται για τα τμήματα Μπάσκετ - Βόλεϋ του Συλλόγου. Μετά τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή 22 Αυγούστου, τα εκλεγμένα μέλη συγκεντρώθηκαν χθες και εξέλεξαν το εξής σχήμα:
Πρόεδρος: Βαθρακοκοίλης Μανόλης( φωτο)
Αντιπρόεδρος: Βαληνδράς Γιάννης
Γραμματέας: Βρούτσης Βασίλης
Ταμίας: Βαφείας Νίκος

Μέλη:

Λιανός Νικόδημος
Διαμαντάρης Γιώργος
Αλεξίου Σπυριδούλα
Βελώνης Δημήτρης
Σιδερής Γιώργος

Το
"naxosfan" συνάντησε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο, σε γνωστή καφετέρια του νησιού, και πίνοντας καφέ κατάφερε να του αποσπάσει μερικές δηλώσεις για την νέα του θητεία. Ο κ. Βαθρακοκοίλης, γνωρίζει πολύ καλά αυτή τη θέση αφού έχει διατελέσει (με μεγάλη επιτυχία μάλιστα) και στο παρελθόν πρόεδρος του ίδιου συλλόγου και έχει προσφέρει πάρα πολλά στον Ναξιώτικο Αθλητισμό. "Έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά αυτή την χρονιά πρωταρχικός μας στόχος είναι η άνοδος της ομάδας Μπάσκετ ανδρών στην Γ' Εθνική . Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, βρισκόμαστε σε συνομιλίες με τον κ. Βάβουλα και ελπίζω ότι πολύ σύντομα θα έρθουμε σε συμφωνία. Στο γυναικείο Βόλεϋ έχουμε ήδη προσλάβει προπονητή τον κ. Μπάμπη Καλογιανίδη, και η ομάδα προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, κι εδώ η άνοδος στην Α2 είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση που θα βγούμε πρώτοι στις Κυκλάδες τότε με ένα μόνο αγώνα μπαράζ, με πρωταθλήτρια άλλου νομού, ανεβαίνουμε κατηγορία. Όπως καταλαβαίνετε είμαστε ένα πολύ φιλόδοξο συμβούλιο αλλά θέλουμε και τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει τις προσπάθειές μας."
Ο κ Βαθρακοκοίλης μας εκμυστηρεύτηκε επίσης, ότι το όνειρο του νέου ΔΣ είναι η δημιουργία ακαδημιών σ' αυτά τα δυο τμήματα: " Θέλουμε να φτιάξουμε ακαδημίες που θα λειτουργούν ως φυτώρια των μεγάλων ομάδων. Να βγαίνουν ταλέντα που θα στελεχώνουν αργότερα τα άλλα τμήματα και να μην αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε παίκτες από άλλα μέρη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει μέλλον ο Ναξιακός αθλητισμός"

Εμείς σας ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Kali epityhia.O athlitismos kai oxi h nyxta voitha.