Δευτέρα, Αυγούστου 30, 2010

Ψηφίστε με και σας φτιάξω το......στήθος!

Οι δημοτικές εκλογές μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία και οι 4 υποψήφιοι δήμαρχοι για τον δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων έχουν επιδοθεί σε ένα άγριο κυνήγι υποψηφίων, προκείμενου να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, αφού ο αριθμός που απαιτείται για κάθε συνδυασμό είναι δύσκολο να συμπληρωθεί.
Ο κ. Γουστάβο Ρόχας από την Βενεζουέλα θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και για τους δικούς μας υποψηφίους με τον πρωτότυπο τρόπο που προσπαθεί να δημιουργήσει δέλεαρ και να αλιεύσει ψήφους. Στον γυναικείο πληθυσμό και ιδιαίτερα στην Βενεζουέλα μόνο ένα πράγμα θα μπορούσε να παρακινήσει τόσο, τουλάχιστον τις γυναίκες που θα κληθούν στις κάλπες!
Ο υποψήφιος Γουστάβο Ρόχας που ανήκει στην αντιπολίτευση αποφάσισε να πρωτοτυπήσει: κληρώνει εμφυτεύματα προσθετικής στήθους ως βραβείο στα κουπόνια που διανέμει.
«Ορισμένοι προσφέρουν τηλεοράσεις, εμείς αποφασίσαμε να προσφέρουμε αυτό. Είναι ένα ενδιαφέρον βραβείο και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον» εξήγησε.
Η πλαστική χειρουργική, ειδικά η προσθετική στήθους, είναι διαδεδομένη στη Βενεζουέλα, χώρα όπου..... μοντέλα έχουν κερδίσει αρκετούς διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.
Ο Ρόχας, υποψήφιος του κόμματος Primero Justicia («Πρώτα Δικαιοσύνη») είπε ότι δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τις ενδεχόμενες επικρίσεις από τις φεμινίστριες ή τις λεπτομέρειες της επέμβασης που προσφέρει.

«Τα κουπόνια είναι απλώς ένας χρηματοδοτικός μηχανισμός και τίποτε άλλο. Ο γιατρός θα κάνει την επέμβαση, όχι εγώ. Όταν κάποιος κληρώνει μια τηλεόραση, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι καλή, σε άλλους δεν αρέσει. Το ίδιο είναι. Δεν επιδεικνύω έλλειψη σεβασμού προς οποιονδήποτε.»
Β.Κ.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :