Σάββατο, Αυγούστου 21, 2010

«Είμαστε μέρος της Επανάστασης που έρχεται»

Τον Μιχάλη Μαστρογιαννόπουλο, υποψήφιο του Συνδυασμού ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, είχε καλεσμένο σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό “Μεσόγειος FM 105,4” η δημοσιογράφος Ρούλα Μπράουν και στη διάρκεια της πρωινής εκπομπής «Από τη Νάξο με αγάπη».
Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάξου μίλησε για τη διαφορετικότητα του συνδυασμού αναφέροντας «αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το νέο, το φρέσκο που φέρνουμε για το νησί σε επίπεδο αντίληψης, ιδεολογίας και κυρίως της διαχείρισης των προβλημάτων. Και το κυριότερο είναι η πολιτική βούληση για να ξεπεράσουμε πελατειακές και κομματικές νοοτροπίες. Θεωρώ ότι αρκετοί από τους σημερινούς πρωταγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έχουν ολοκληρώσει το ρόλο τους και το ρολόι της ιστορίας έχει σταματήσει γι’ αυτούς. Όσοι μας κατηγορούν ότι δεν έχουμε εμπειρία, ας αναρωτηθούν τι έχουν προσφέρει όλοι αυτοί εδώ και 20 χρόνια».
Σχολιάζοντας τη......... νέα μορφή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τον «Καλλικράτη», «τα αποτελέσματα των επόμενων εκλογών θα προκαλέσουν ουκ ολίγες εκπλήξεις, θα είναι μία μικρή επανάσταση με ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα καθώς εμπλέκονται όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι. Και αυτό θα συμβεί σε όλη την Ελλάδα. Είναι υποχρέωση μας να είμαστε μέρος αυτής της επανάστασης».
Υποστήριξε επίσης ότι ως επί τω πλείστον τα μέλη του συνδυασμού δεν αναζητούν την κοινωνική και οικονομική καταξίωση μέσω της ενασχόλησής τους με τα κοινά, είναι διατεθειμένοι να αφήσουν μέρος της οικογενειακής και προσωπικής ζωής ώστε να βοηθήσουν για ένα καλύτερο μέλλον και δίνουμε καθημερινή μάχη για να πείσουμε ότι οφείλουμε να αφήσουμε πίσω μας το παλιό σύστημα που ευθύνεται για την πορεία έως εδω.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :