Δευτέρα, Αυγούστου 23, 2010

Ι. Βρούτσης: 181.784 περισσότεροι άνεργοι σε ένα χρόνο!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εργασίας και Kοινωνικής Ασφάλισης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, για το ποσοστό ανεργίας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής αποκαλύπτουν την πραγματική διάσταση της “εφιαλτικής” αύξησης της ανεργίας στη χώρα μας.
Η αύξηση της ανεργίας για το μήνα Μάιο στο 12%, σε σχέση με το 8,5% τον ίδιο μήνα του 2009, δηλαδή, 181.784 περισσότεροι άνεργοι
* Αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση, παρά τις πομπώδεις εξαγγελίες της, είναι αδύναμη και ανήμπορη να...... αναχαιτίσει τη δυσμενή αυτή εξέλιξη.
* Επιβεβαιώνουν την ανάγκη επείγουσας υιοθέτησης των προτάσεων της Νέας Δημοκρατίας για ένα διαφορετικό μείγμα πολιτικής, που απαντά στην απουσία μέτρων για την ανάπτυξη και την τόνωση της απασχόλησης.

Η αύξηση της ανεργίας κατά 42,3% μέσα σε ένα χρόνο σε συνδυασμό με την απουσία πολιτικής για την απασχόληση και την ανάπτυξη προμηνύει τη γιγάντωση του «κοινωνικού καύσωνα» τους επόμενους μήνες».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :