Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2023

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Κατερίνα Ανδρούτσου Κουτελιέρη από τη Νάξο

 Την υποψηφιότητα της Κατερίνας Ανδρούτσου Κουτελιέρη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου.

 

Η κ. Ανδρούτσου Κουτελιέρη, εκδότρια και ιδιοκτήτρια εταιρείας Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων καθώς και Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΚΙΝΗΜΑ για την προστασία του οικοσυστήματος στα νησιά του Ν. Αιγαίου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

 

«Πριν 18 χρόνια εγκαταστάθηκα μόνιμα στο νησί που έκλεψε την καρδιά μου: τη Νάξο.

Απέκτησα μια ευτυχισμένη οικογένεια, συνέχισα να εργάζομαι και να δραστηριοποιούμαι ως εκδότης της καθημερινής εφημερίδας μας, «Κυκλαδική».

Η διαδρομή μου ακολούθησε σταθερή πορεία με πίστη στις αρχές και τις αξίες: Αγάπη και Φροντίδα για το Περιβάλλον, Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο, Σεβασμό στην Προσωπικότητα.

Ως σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη και πολίτης με κοινωνική ευαισθησία γνωρίζω καλά, από ....

πρώτο χέρι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι άνθρωποι που γεννηθήκαμε εδώ ή επιλέξαμε να ζούμε στο Νότιο Αιγαίο.

Ήρθε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα. Να γίνω ο «δικός σας άνθρωπος», για να αντιμετωπίσουμε μαζί κάθε πρόβλημα και να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα που κάνουμε για το μέλλον και την ευτυχία των παιδιών μας εδώ, στο Νότιο Αιγαίο.

Συμμετέχω στο συνδυασμό #μπροστά το Νότιο Αιγαίο, του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Χατζημάρκου, τον οποίο εκτιμώ βαθιά, τιμώ για την προσφορά, τη δράση, τις αρχές του και τον θεωρώ εγγύηση για τη ζωή που ονειρευόμαστε».

 

 

Βιογραφικό

 

H Κατερίνα Ανδρούτσου Κουτελιέρη είναι ιδιοκτήτρια ομίλου Μέσων στον οποίο ανήκουν η καθημερινή εφημερίδα «Κυκλαδική» (www.Kykladiki.gr), ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μεσόγειος στο Κόκκινο 105’4 fm» (www.mesogeiosstokokkino.gr) και η περιοδική Έκδοση «Νήσος» (www.nisos.gr). Είναι Πρόεδρος στην Α & Κ Relations, Εταιρία Marketing & Δημοσίων Σχέσεων.

Aπό το 2020 είναι Πρόεδρος της της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΚΙΝΗΜΑ, που σχεδιάζει και υλοποιεί  δράσεις που θα επαναφέρουν την ισορροπία στο  οικοσύστημα  των νησιών του Ν. Αιγαίου.

Έχει πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο του Μάρκετινγκ και εξεύρεσης χορηγιών και είναι απόφοιτος του Αμερικανικού  Κολεγίου (Deree) με σπουδές επίσης σε Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις.

Από το 2015 ως σήμερα συνεργάζεται εθελοντικά με την «Νόστος» και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ σε Πρόγραμμα το οποίο έχει ως αντικείμενο την εξεύρεση πόρων για τη βελτίωση της ζωής των προσφύγων στην Ελλάδα.

Το 2016 βραβεύτηκε  από την  UNESCO για την συνεισφορά της  στον Πολιτισμό.

Έχει διδάξει στη Δημοσιογραφική σχολή του  ΑΝΤ1, στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων καθώς και στο ΙΕΚ Μαρκοπούλου (Marketing).  

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :