Σάββατο, Ιουνίου 17, 2023

Περιοδεία του Γιάννη Βλασερού στη Νάξο και Σαντορίνη

 Τον δεύτερο γύρο της προεκλογικής του εκστρατείας πραγματοποίησε ο Γιάννης Βλασερός ως υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων και με την ιδιότητα αυτή επισκέφθηκε τα νησιά της Νάξου και Σαντορίνης.

Η δραστηριότητα του αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να καταστεί αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση και παράλληλα να καταλάβει μια έδρα στη Βουλή για τον Νομό.

Από το Σάββατο 3, Ιουνίου έως την Παρασκευή 9 του μηνός παρέμεινε στη Νάξο όπου είχε το ευκαιρία να επισκεφτεί το Φιλώτι το Αγερσανί την Πλάκα το Γλυνάδο τις Τρίποδες και Μέλανες όπου συνάντησε φίλους και συντοπίτες που εξέφραζαν την πεποίθηση ότι «θα πάμε και καλύτερα και μπορούμε να πάρουμε την έδρα στις Κυκλάδες.». Επίσκεψη πραγματοποίησε και στο Γαλανάδο όπου εκκλησιάστηκε στην εορτάζουσα εκκλησία του του Αγίου Πνεύματος. Στην συγκέντρωση των στελεχών ΠΑΣΟΚ Νάξου που.......

προκάλεσε και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου έγινε μια ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση και σε πνεύμα αγωνιστικής ενότητας δρομολογήθηκαν δράσεις για τις επόμενες εκλογές. Με την ευκαιρία της παραμονής του στην Νάξο έδωσε συνέντευξη για την ρέουσα πολιτική κατάσταση ειδικά των νησιών στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων.

Την Παρασκευή 9 του μηνός επισκέφτηκε την Σαντορίνη. Την επόμενη ημέρα βρέθηκε στο Νοσοκομείο του νησιού όπου ενημερώθηκε για τα συσσωρευμένα προβλήματα του, όπως η έλλειψη βασικών ιατρικών ειδικοτήτων, που κρατάνε υποβαθμισμένο το νοσοκομείο παρά την μείζονα προσπάθεια του προσωπικού του. Το απόγευμα της Κυριακής παρακολούθησε τη εξαιρετική εκδήλωση της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Σαντορίνης με δημιουργική συμμετοχή των παιδιών και παρουσία πλήθους κόσμου.

Κλείνοντας την παραμονή του στην Σαντορίνη έδωσε συνέντευξη στο Volkano TV.

Το βράδυ της Δευτέρας 13 του μηνός αναχώρησε για Αθήνα.

Ηταν μιά περιοδεία αναγκαία και χρήσιμη λόγω της άμεσης επικοινωνίας με την τοπική κοινωνία γενεσιουργός συνθήκη για την λειτουργία της

δημοκρατίας.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :