Δευτέρα, Ιουνίου 05, 2023

Να καταδικάσει ο κ Λιανός το περιστατικό βίας και να παύσει από τα καθήκοντα του τον αντιδήμαρχό του

Μετά το περιστατικό φραστικής βίας που άσκησε αντιδήμαρχος, σε γυναίκα, συμπολίτη μας και ενεργό μέλος της αυτοδιοίκητής οικογένειας του τόπου μας, καλούμε τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης του, να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώστε να μην ξανασυμβούν παρόμοιες ενέργειες.

     Ο φανατισμός και οι φασίζουζες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στο δημόσιο βίο και πολύ περισσότερο σε μια δημοκρατική κοινωνία που οι στενές διαπροσωπικές σχέσεις χαρακτηρίζουν τον φιλήσυχος χαρακτήρα της καθημερινής μας ζωής. Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε μέσα στο κατάστημα της καταγγέλλουσας, στο Χαλκί, οι υβριστικές και απαξιωτικές φράσεις που χρησιμοποιήθηκαν από τον αντιδήμαρχο καθώς η λεκτική βία απέναντι σε μια γυναίκα καθιστούν ηθικά κατακριτέα και......

ποινικά κολάσιμη την συμπεριφορά του.

     Καλούμε τον Δήμαρχο κ. Λιαννό να καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά του αντιδημάρχου του, να τον παύσει από τα καθήκοντά του, αλλιώς θα είναι συμμέτοχος σε τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές.

      Τέλος κάνουμε έκκληση, εν όψει της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών εκλογών, να διατηρήσουμε ένα ήπιο και πολιτισμένο κλίμα προάγοντας τον πολιτικό μας πολιτισμό, δείχνοντας ταυτόχρονα στη νέα γενιά ότι ο φανατισμός και η βία δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας.

 

Γραφείο Τύπου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ? ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ? ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥ ΕΩΣ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΩΣ 1000 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ.