Παρασκευή, Μαΐου 13, 2022

Την Κυριακή 15 Μαΐου ο αγιασμός στο Πνευματικό Κέντρο του Φιλωτίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Οι Ιερείς και τα μέλη τού Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλοτίου Νάξου, σάς προσκαλούν την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στην Θεία Λειτουργία στην Οποία θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας                     κ. Καλλίνικος, στο τέλος τής Οποίας θα τελεσθεί Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως τής ψυχής τού Θεμιστοκλέους (Θέμου) Λιανοπούλου.

 Θα ακολουθήσει Αγιασμός στον χώρο τού Πνευματικού Κέντρου τού Ενοριακού Ιερού Ναού που με την φροντίδα των μελών τόσο τοῦ Ἐκκλησιαστικού Συμβουλίου, όσο και τής.....

Διοικητικής Επιτροπής τού Εκκλησιαστικού Μουσείου Φιλοτίου με τήν ευγενική μάλιστα χορηγία τής Ομάδας Αιγαίου και κυρίως τής ιατρού Ειρήνης Ρουσάκη - Λιανοπούλου (εις μνήμην τού συζύγου της Θέμου Λιανόπουλου) καθώς και με την πρόθυμη πάντοτε συνδρομή των απανταχού Φιλωτιτών, πραγματοποιήθηκε η ανακαίνιση τού παλαιού Σχολείου και ο πλήρης εξοπλισμός του για να λειτουργεί πλέον ως Εκκλησιαστικό Πνευματικό Κέντρο.

 

Ας σημειωθεί ότι ο κάτωθι τού Πνευματικού Κέντρου μεγάλος χώρος έχει ήδη διαμορφωθεί σε Εκκλησιαστικό - Λαογραφικό Μουσείο και ανεπίσημα είναι επισκέψιμος, με προγραμματιζόμενα τα επίσημα εγκαίνιά του εντός τού καλοκαιριού, όταν ολοκληρωθούν πλήρως οι εργασίες.

 

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :