Σάββατο, Μαΐου 15, 2021

Ποδαρικό στο άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού με 32 διεθνείς πτήσεις στο Ν. Αιγαίο

Αν και λόγω της άρσης των περιοριστικών μέτρων στα αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου έχουν ήδη ξεκινήσει και πραγματοποιούνται διεθνείς αφίξεις από τις 13 Μαΐου, επισήμως, στο άνοιγμα του ελληνικού Τουρισμού, σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου, τα αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου υποδέχονται 32 διεθνείς πτήσεις.

Συγκεκριμένα, φθάνουν εντός της ημέρας πτήσεις στα διεθνή αεροδρόμια του Νότιου Αιγαίου ως εξής:

ΑΦΙΞΕΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 13/05/21 ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ

ΡΟΔΟΣ

16

ΚΩΣ

11

ΜΥΚΟΝΟΣ

3

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

2

 Περισσότερες πτήσεις από περισσότερες χώρες υποδέχεται σήμερα η Ρόδος, αφού  φθάνουν  στο νησί 16 αεροπλάνα από τη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, τη Βίλνιους της Λιθουανίας, τις Βρυξέλλες (Βέλγιο), τη Ζυρίχη (Ελβετία), τη Ρίγα της Λετονίας, ενώ την «τιμητική» της έχει η Γερμανία για το νησί των Ιπποτών με 9 πτήσεις από  Βερολίνο, Στουτγκάρδη, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Αννόβερο, Λειψία και ................

Φρανκφούρτη.

 

Δυναμικό άνοιγμα κάνει σήμερα και η Κως, αφού στο διεθνές αεροδρόμιο της φθάνουν 11 διεθνείς πτήσεις από το Ντίσελντορφ, το Αννόβερο, το Μόναχο και την Φρανκφούρτη της Γερμανίας, από τη Ζυρίχη (Ελβετία), τη Βαρσοβία και το Κατοβίτσε της Πολωνίας, την Πράγα (Τσεχία) και από τις πόλεις Λιλ και Ντοβίλ της Γαλλίας.

 

Η Μύκονος υποδέχεται σήμερα 3 πτήσεις από Ντόχα, Ζυρίχη και Γενεύη και η Σαντορίνη δύο από Παρίσι και Φρανκφούρτη.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι σε όλα τα αεροδρόμια του Ν. Αιγαίου, όπως και της χώρας, τηρούνται τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και οδηγίες για την προστασία των εργαζομένων στον κλάδο των αερομεταφορών, των τουριστών και των κατοίκων των τουριστικών περιοχών.

 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :