Κυριακή, Αυγούστου 16, 2020

Συνάντηση Ε.Α.Σ. Νάξου με Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

 Τη μεγάλη χαρά και τιμή να συναντήσει και να συνομιλήσει με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Αικατερίνη Σακελλαρόπουλου, είχε σήμερα η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Η αξιότιμη πρώτη κυρία της χώρας μας δέχθηκε τον Πρόεδρο της «Ένωσης», κ. Δημήτρη Καπούνη, στην διάρκεια των διακοπών της εδώ στην όμορφη Νάξο μας. Να σημειωθεί, ότι παρών στη συνάντηση ήταν και ο δημοσιογράφος του.....

ΣΚΑΪ, κ. Δημήτρης Οικονόμου.


Η συζήτηση της κ. Σακελλαροπούλου με τον κ. Καπούνη περιστράφηκε γύρω από τα εκλεκτά προϊόντα αλλά και το σπουδαίο έργο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην προσπάθειά της για την παραγωγή και προώθηση των προϊόντων της, την στήριξη με κάθε τρόπο του Ναξιώτη παραγωγού και την προβολή του νησιού μας.

Μάλιστα, ο Δ. Καπούνης δώρισε στην κ. Σακελλαροπούλου ένα καλάθι γεμάτο προϊόντα Νάξου, ώστε εκείνη να τα δοκιμάσει και να γευθεί από… πρώτο χέρι τη νοστιμιά τους, ενώ δεν έμεινε εκεί, αφού την προσκάλεσε να ξαναέλθει στη Νάξο του χρόνου, αυτή τη φορά ως… φιλοξενούμενη της «Ένωσης»!

Από την πλευρά της, η κ. Σακελλαροπούλου άκουσε με προσοχή την ενημέρωση του Δ. Καπούνη και δεν δίστασε να εκφράσει τον εντυπωσιασμό της για την ιστορία, τα πεπραγμένα και το έργο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :