Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2020

Οδοιπορικό ΑΝΤ1 σε Νάξο-Μικρές Κυκλάδες: Η μεγάλη ανησυχία για τον τουρισμό!

Με το πολύ σοβαρό ζήτημα της μικρής, έως τώρα, τουριστικής κίνησης και των προβληματισμών των επαγγελματιών του τουρισμού στη Νάξο καταπιάστηκαν σήμερα, τρίτη μέρα παραμονής τους στον τόπο μας, ο ΑΝΤ1και ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του, Θάνος Κλωνόπουλος (οι οποίοι, υπενθυμίζεται, βρίσκονται στα μέρη μας ως προσκεκλημένοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου).
Το πρωί, στον «αέρα» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, ο Θάνος Κλωνόπουλος βγήκε live από την Παραλία της Χώρας Νάξου και τόνισε πως στο, ασφαλές από τον κορονοϊό, νησί μας, ενώ τέτοια εποχή άλλες χρονιές η τουριστική κίνηση ήταν ιδιαίτερα υψηλή φέτος είναι μικρή, δεδομένων των συνθηκών που.....
έχει δημιουργήσει η πανδημία.
Δείτε το απόσπασμα:
Μερικές ώρες αργότερα ο Θάνος Κλωνόπουλος ξαναβγήκε live, αυτή τη φορά στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από την Αγία Άννα και μετέδωσε ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού στο νησί μας περιμένουν να δουν κάποια αύξηση στην τουριστική κίνηση αρχικά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και ακολούθως μετά τις 15 Ιουνίου, όταν και θα ανοίξουν και τα εποχικά καταλύματα, ενώ έχουν ρίξει αισθητά τις τιμές. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι ναι μεν δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για την κατάσταση που επικρατεί και για τα νέα κρούσματα που σημειώθηκαν στη χώρα μας, αλλά δηλώνουν αισιόδοξοι και προσθέτουν ότι η Νάξος είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικό με τον κορονοϊό. Ζητούν, τέλος, βοήθεια από την Πολιτεία για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες.
Δείτε το απόσπασμα:
Την ώρα του υπέροχου αιγαιοπελαγίτικου ηλιοβασιλέματος ο Θάνος Κλωνόπουλος ξαναβγήκε live, στον «αέρα» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, επαναλαμβάνοντας την πληροφορία ότι οι επαγγελματίες του τουρισμού στη Νάξο ελπίζουν ότι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος κάτι θα… κινηθεί και θα υπάρξει μία ώθηση στον τουρισμό. Όμως, η ανησυχία τους δεν κρύβεται, καθώς οι ακυρώσεις συνεχίζονται και η οικονομική ζημιά μεγαλώνει. Όπως ανέφερε το κανάλι, ενδεικτικά του προβληματισμού των επαγγελματιών, το ότι αρκετές επιχειρήσεις σκοπεύουν να ανοίξουν τον Ιούλιο, όταν θα έχουν απελευθερωθεί οι πτήσεις και θα έχουν ανοίξει και τα εποχικά καταλύματα, ενώ παράλληλα ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές για να προσελκύσουν τουρίστες.
Δείτε το απόσπασμα:
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :