Τρίτη, Δεκεμβρίου 24, 2019

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου


Τις μέρες αυτές, είναι ανάγκη να δώσουμε στα  Χριστούγεννα την πραγματική τους διάσταση. Είναι το γεγονός που σηματοδοτεί την ρηξικέλευθη αλλαγή στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι η αναγέννηση της ελπίδας, που αποτελεί την ισχυρότερη κινητήρια δύναμη, για κάθε ατομική και συλλογική προσπάθεια.

Αυτήν την ελπίδα οφείλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή στα νησιά μας, συνεχίζοντας την πορεία μπροστά, για τους στόχους που έχουμε βάλει, για τις κορυφές που τους αξίζουν, για τις  αλλαγές που περιμένουν.

Σε μια χρονική συγκυρία ιστορικών προκλήσεων και γεωπολιτικών εξελίξεων,  δίπλα στη ελπίδα, “επιστρατεύουμε” και την αισιοδοξία που αντλούμε από την αγάπη για τον τόπο μας, από την συνένωση των δυνάμεών μας, από   την προσήλωσή μας τις παραδοσιακές αρχές  και αξίες της........
δικαιοσύνης, της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού.

Με τη βεβαιότητα ότι τα νησιά μας θα αναδειχθούν ξανά πρωταθλητές, σε όσα πεδία δοκιμαστούν,  εύχομαι από καρδιάς,  αυτές οι γιορτές να σηματοδοτήσουν  καλύτερες μέρες, σε μια πορεία δημιουργίας, ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για όλους.
  
Χρόνια Πολλά, με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.


Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

Γιώργος Χατζημάρκος


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :