Τρίτη, Δεκεμβρίου 17, 2019

Έγινε δεκτή η προσφυγή κατά της απόφασης για την συγκρότηση των Δ. Σ. του Δ.Λ.Ταμείου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ


Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30.09.2019 είχαμε καταψηφίσει την συγκρότηση των Διοικητικών Συμβουλίων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, όπως την είχε εισηγηθεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού, εφαρμόζοντας εσφαλμένα το Νόμο και παρά την από μέρους μας αιτιολογημένη αντίκρουση της.......
εισήγησής του, απέκλεισε την εκπροσώπηση της αντιπολίτευσης στα όργανα αυτά, αν και η αντιπολίτευση στο σύνολό της αριθμεί περισσότερους δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη του Δημάρχου. Κατά των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης των διοικητικών συμβουλίων των δύο αυτών νομικών προσώπων (153 και 157/30.09.2019) ασκήσαμε προσφυγή ενώπιον του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο οποίος, με τις υπ’ αριθ. πρωτ.: 68609 και 68611/16-12-2019 αποφάσεις του, ακύρωσε τις ανωτέρω αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, κάνοντας δεκτές τις προσφυγές μας.
Ευελπιστούμε ότι στο μέλλον δεν θα χρειαστεί να ασκήσουμε άλλη προσφυγή για την ορθή τήρηση του Νόμου και οι διάφορες διαφωνίες θα λύνονται στο πλαίσιο λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο θα πρέπει να ακούγονται και να αξιολογούνται χωρίς μεροληψία όλες οι απόψεις, από όποια παράταξη και αν προέρχονται, μιας και η σύνθεση απόψεων μπορεί να ενισχύσει καθοριστικά την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και μπορεί να αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα στην εν γένει δραστηριότητα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Νάξος, 17.12.2019
Από το Γραφείο Τύπου
Δύναμη Δημιουργίας 

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :