Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν τα τμήματα παμπαίδων - παγκορασίδων του Πανναξιακού στους αγώνες στίβου στην Πάρο
Το ΔΣ του Πανναξιακού α.ο. και ειδικότερα το τμήμα στίβου συγχαίρει τις παγκορασίδες β’ αθλήτριες του τμήματος αλλά και τους παμπαίδες β’ που διέπρεψαν στα πολύαθλα που έγιναν την Κυριακή 6-5-2018 στο δημοτικό στάδιο Πάρου. Συγκεκριμένα η πρωταθλήτρια μας Νικολέτα Σέργη με την καταπληκτική της εμφάνιση και στα 3 αγωνίσματα του πολύαθλου, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με εντυπωσιακή επίδοση, όπως και οι πρωταθλήτριες Δήμητρα Σέργη, Ισμαιλαι Σέγκα και Χριστίνα Βασιλάκη που επίσης εντυπωσίασαν με τα μετάλλια και τις επιδόσεις τους στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Επίσης τα μίνι Φωτεινή Τολάκη, Μαρία – Στέλλα Λιαρμακοπούλου και Θησέας Παπανικολάου που....
κατέκτησαν συνολικά 5 χρυσά μετάλλια και ένα αργυρό στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Οι δε παμπαίδες β’, Προμηθεύς Παπανικολάου ( αργυρό μετάλλιο στο τρίαθλο ) και Εμμανουήλ Πρωτονοτάριος ( μετάλλια στο άλμα εις μήκος και στα 50 μέτρα ) αλλά και οι υπόλοιποι αθλητές ( Βασίλειος Μανδηλαράς, Ευστάθιος Κοτζαλάς, Χρήστος Σαράντος, Άγγελος Μανιός, Παρασκευή Μαργαρίτη και Δημήτριος Κωνσταντόπουλος ) που πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις και αύξησαν τα προσωπικά τους ρεκόρ . Ιδιαίτερη μνεία όμως θα πρέπει να γίνει στις πρωταθλήτριες του συλλόγου μας Ιωάννα Μάλλη για την εξαιρετική της επίδοση των 46,13 μέτρων στον ακοντισμό κορασίδων που πέτυχε στο φεστιβάλ ρίψεων της Τρίπολης ( από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις στην Ελλάδα ), Καλλιόπη Λιβανίου για την εξαιρετική της εμφάνιση και την πρώτη θέση στο SIFNOS RUN στα 5000 μέτρα και Ασημίνα Βαμβούνη που τερμάτισε 2η στο ίδιο αγώνισμα. Να σημειώσουμε ότι οι δύο προαναφερόμενες παγκορασίδες αθλήτριες του συλλόγου μας κατέκτησαν στη Σίφνο τις δύο πρώτες θέσεις, συναγωνισθείσες με γυναίκες !!
              Τέλος οφείλουμε να συγχαρούμε και τον δεκαθλητή του συλλόγου μας Σταύρο Σαλαβούρα που κατέκτησε την 6η θέση στο διασυλλογικό συνθέτων αγωνισμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Σαββατοκύριακο 5 και                        6 Μαΐου 2018 στην Αθήνα.          
Για το Δ.Σ. του συλλόγου
Ο Πρόεδρος                                                                       Η α. Γ. Γραμματέας   
ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΗΣ                                                            ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΙΤΤΑΡΑ 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :