Δευτέρα, Μαΐου 23, 2016

Εκπαιδευτική εκδρομή του ΕΕΕΕΚ Νάξου στην Σαντορίνη

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στην Σαντορίνη την Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Μαϊου 2016. Ενθουσιασμός και ευφορία κυριάρχησαν σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που συμμετείχαν. Οι εντυπωσιακές εικόνες από το μοναδικό τοπίο του νησιού σε συνδυασμό με τις επισκέψεις στον αρχαιολογικό χώρο του ακρωτηρίου και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του οινοποιείου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήρας θα αφήσουν αξέχαστες μνήμες σε όλους όσοι συμμετείχαν.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η εκδρομή αυτή σχεδόν ανέξοδα. Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την ΕΑΣ Νάξου που κάλυψε τα.......
έξοδα διαμονής και επιστροφής, την HELLENIC SEA WAYS και το πρακτορείο της στη Νάξο Naxos Tours για την δωρεάν μετακίνησή μας με High Speed στην Σαντορίνη, τον Λιμενάρχη Θήρας κ. Βασαλάκη Μάκη και το Santorini Travel για την δωρεάν μετακίνησή μας με πούλμαν τις δύο ημέρες της εκδρομής και τέλος την Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Θήρας για την δωρεάν ξενάγησή μας στο οινοποιείο τους.


Ο ΔιευθυντήςΕυστράτιος Φουτάκογλου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :