Τρίτη, Μαΐου 24, 2016

ΣΥΡΟΣ: «Ομολογία» Καμμένου για έγκλημα της κυβέρνησης κατά των νησιωτών

Παραδέχθηκε ότι πρόκειται για "εγκληματική και αντισυνταγματική απόφαση" - Μόλις ένας πολίτης βρέθηκε έξω από το Θέατρο Απόλλων για να διαμαρτυρηθεί!!!!!!!
Η επίσκεψη Καμμένου στη Σύρο για το.....
σύμφωνο συναντίληψης για το στρατόπεδο έγινε υπό τη σκιά της ψήφισης του νομοσχεδίου την Κυριακή, το οποίο μεταξύ άλλων περιελάμβανε και την αύξηση του ΦΠΑ στην 2η ομάδα νησιών, ανάμεσά τους και η Σύρος.
Στην ομιλία του στην εκδήλωση, ο Υπουργός Άμυνας «ομολόγησε» την αντισυνταγματικότητα της συγκεκριμένης απόφασης, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έγιναν για να αποτραπεί αυτό ή έστω να εξαιρεθεί η Σύρος και πρόσθεσε πως στην πρώτη ευκαιρία θα αποκατασταθεί αυτή η αδικία εις βάρος των νησιών.
Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του: «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική για την οποία δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή.
Δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα στην παρούσα φάση, όμως παραμένει για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Με την πρώτη ευκαρία και τα πρώτα ωφέλη που θα υπάρξουν θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση αυτής της αδικίας».
Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να αναφερθεί είναι πως δεν υπήρξε κάποια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το θέμα. Μόνο ένας μεμονωμένος πολίτης (ΦΩΤΟ κάτω) βρέθηκε έξω από το Θέατρο Απόλλων και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :