Δευτέρα, Ιανουαρίου 19, 2015

Με επιτυχία η συνάντηση με τους ετεροδημότες του Γιάννη Πολυχρονάκου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τους ετεροδημότες του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων Γιάννη Πολυχρονάκου (Σέργη) στο Γαλάτσι το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. Περισσότεροι από 60 Κυκλαδίτες βρέθηκαν και συνομίλησαν με τον......
υποψήφιο βουλευτή και του μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και για το μέλλον της κεντροαριστεράς μετά και την δημιουργία του νέου φορέα από τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο κ. Πολυχρονάκος τους μετέφερε με τη σειρά του το εξαιρετικά θετικό κλίμα για το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών που επικρατεί στα Κυκλαδονήσια εκφράζοντας την σιγουριά του για την επιτυχία του εγχειρήματος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία και της  νεολαίας Ναξιώτισσας κ.Νάντιας Σαλτερή,δικηγόρου και υποψήφιας στη Β Αθηνών με το ΚΙΝΗΜΑ, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ομοψυχία και τον δυναμισμό με την οποία ‘ρίχνονται’ στη μάχη των εκλογών οι νέοι υποψήφιοι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και πολλοί νεαροί συντοπιτες μας, σημάδι της διεισδητικότητας του Γιώργου Παπανδρέου στη νέα γενιά αλλά και ως αποτέλεσμα της επιθυμίας του να στελεχωθούν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος με νέα άτομα,επιστήμονες που αγαπούν και νοιάζονται για τον τόπο τους.
Την επόμενη μέρα, ο κ. Πολυχρονάκος παρευρέθηκε και πάλι στη Νάξο όπου συμετείχε με τους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος, κ.Γαλανό Νίκο και κ. Κοντοπίδη Άννα στην εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου στο εκλογικό κέντρο (επί της οδού Παπαβασιλείου)
Την Δευτέρα στις 9.30 πμ θα φιλοξενηθεί από τον κ. Γιώργο Καμβύση στον ραδιοφωνικό σταθμο «Ραδιοφωνία Κυκλάδων» και την Τρίτη 20/01, στις 9.30 πμ από την κ. Ρούλα Μπράουν στον σταθμό «Μεσόγειος 105,4».
Οι περιοδείες του κ. Πολυχρονάκου θα ενταθούν τις επόμενες ημέρες στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων στη προσπάθεια του να μεταφέρει το μήνυμα της ανανέωσης,της αλλαγής και της πίστης σε αρχές και αξίες που διέπουν όλους τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ σε ολόκληρη χώρα αλλά και το εξαιρετικά θετικό κλίμα που αποκόμησε από τους Κυκλαδίτες συντοπίτες μας στο Γαλάτσι, και από τη μεγάλη αποδοχή που έχει το νέο μας εγχείρημα σε όσους έχει συναντήσει.


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

"Είμαι εδώ σαν συνοδοιπόρος, φίλος και συνομήλικος του Γιάννη Πολυχρονάκου σήμερα. Του εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα που ξεκινάει για το καλό των Κυκλάδων".

Ανώνυμος είπε...

σας ευχόμαστε καλή δύναμη εις τις προσπάθειες σας και καλή επιτυχία...

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία, Γιάννη Πολυχρονάκο. Σου αξίζει γιατί έχεις επιδείξει ήθος, είσαι ικανός, δυναμικός και αγαπητός.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ναι μπράβος ρε πολυχρονακο είσαι πολύ δυναμικός αλλά ξέρεις δεν έχουμε ακούσει την φωνή σου τόσα χρόνια στο νησί και επίσης με το Γιώργο τον Γιώργο τον καταστροφικό τ έταξε στην οικογένεια???αποφάσισε να φύγει το Μανόλη και το Νίκο και αφήνουν εσένα στο ποδαρι τους....μωρέ θα φας μαύρο εσύ και αυτοί που θα πάει σύννεφο ουστ!!!

Ανώνυμος είπε...

καλή σας επιτυχία κύριε Πολυχρονάκο περιμένουμε πράγματα από εσάς, είστε νέος άνθρωπος πολλά υποσχόμενος,
εύχομαι να κάνετε την διαφορά και να προσφέρεται το καλύτερο δυνατόν, σας περιμένουμε λοιπόν.