Σάββατο, Ιανουαρίου 17, 2015

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Ν. Δημοκρατίας κ. Γιώργου Χριστόπουλου στη Νάξο

Ο κ. Χριστόπουλος ανταλλάσσει χειραψία με το δήμαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κ. Μαργαρίτη, δίπλα τους ο κ. Στρατούρης  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)
Τη Νάξο επισκέφτηκε χθες Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Χριστόπουλος, ο οποίος αποτελεί την ανανέωση που επιχειρείται απ’ το κόμμα στο δήμο Κυκλάδων. Στη Νάξο τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. κ. Στέφανος Στρατούρης, ο οποίος τον συνόδεψε στην περιοδεία του στο νησί, αρχής γενομένης απ’ το δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, όπου συναντήθηκε με το.... δήμαρχο κ. Μανώλη Μαργαρίτη.
Ο δήμαρχος τον υποδέχτηκε εγκάρδια, διακόπτοντας σύσκεψη με εκπροσώπους περιφέρειας του δήμου του. Του ευχήθηκε καλή επιτυχία και δήλωσε ικανοποιημένος ότι γνωρίζει από κοντά έναν υποψήφιο προερχόμενο απ’ τη τοπική αυτοδιοίκηση, (ο κ. Χριστόπουλος διετέλεσε δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου), ο οποίος μπορεί να κατανοήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας δήμος σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία.
Ακολούθως ο κ. Χριστόπουλος συνάντησε πολλά τοπικά στελέχη, ενώ το απόγευμα επισκέφτηκε το μεγαλύτερο ορεινό χωριό Φιλώτη, συνοδευόμενος πάντα από τον πρόεδρο και μέλη της Τ.Ε. και τοπικούς παράγοντες, όπου συνάντησε και μίλησε με τους κατοίκους, οι οποίοι τον καλοδέχτηκαν με χαρακτηριστική Ναξιώτικη φιλοξενία.
Δύο ευχάριστες εκπλήξεις περίμεναν τον κ. Χριστόπουλο στο Φιλώτι, καθώς όταν μπήκε σε πιτσαρία βρέθηκε απέναντι σε μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο ιδιοκτήτης ήταν παλιός Ραφηνιώτης με τον οποίο τους συνέδεαν παλιές αναμνήσεις. Η εγκάρδια υποδοχή ξάφνιασε ευχάριστα, όπως και η επόμενη σε νεολαιίστικο στέκι, όπου νεαρός θαμώνας του είπε: «Σας γνωρίζω, η μητέρα μου είπε ότι της έχετε σώσει τη ζωή».
Αξίζει εδώ να αναφερθεί ότι ο κ. Χριστόπουλος είναι γιατρός, ο οποίος έκανε το αγροτικό του στην Τήνο, με αποσπάσεις σε τρία μικρότερα νησιά, Ανάφη, Σίκινο, Φολέγανδρο, για λίγους μήνες. 
Ακολούθως το βράδυ συνέφαγε με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Φώτη Μαυρομάτη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. κ. Στρατούρη και τη σύζυγό του. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, με το καράβι της γραμμής έφθασε κι η συνυποψήφιά του, κ. Μονογιού συνοδευόμενη απ’ την πρόεδρο του γυναικών της Τ.Ε. και έγιναν μια μεγάλη παρέα για λίγη ώρα καθώς και οι δύο υποψήφιοι ήταν κατάκοποι, από τις συνεχείς μετακινήσεις και χρειάζονταν ξεκούραση. 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :