Μυστικά και γεύσεις από παραδοσιακές Ναξιώτικες συνταγές θα αποκαλύψει το ένθετο της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, "Γαστρονόμος", την Κυριακή 8 ΙΟΥΝΗ 2014
Προϊόντα, ιστορίες, μαγειρικές από το πιο παραγωγικό νησί των Κυκλάδων.
Αριστερά: Πατατοκεφτέδες με τις γλυκοφάγωτες αξιώτικες πατάτες.Δεξιά: Ρόστο απεραθίτικο από την κ. Χριστίνα Κανελλοπούλου.
Προϊόντα, ιστορίες, μαγειρικές από το πιο παραγωγικό νησί των Κυκλάδων.
Αριστερά: Πατατοκεφτέδες με τις γλυκοφάγωτες αξιώτικες πατάτες.Δεξιά: Ρόστο απεραθίτικο από την κ. Χριστίνα Κανελλοπούλου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου