Παρασκευή, Ιουνίου 13, 2014

ΣΤΙΣ 15/ 6 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΕΙΡΗΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ : Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
 ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
1.       Μετέχουν παιδιά γεννημένα  : προ-τζούνιορ 2006-07 και μίνι-τζούνιορ 2007-08-09 (αστεράκια) με ταυτοπροσωπία, που θα ελέγχονται από την γραμματεία που θα υπάρχει στα παιχνίδια.
2.       Χρόνος παιχνιδιού : 2x20΄=40 ο αγώνας, με 5 λεπτά ημίχρονο και 5 λεπτά μετά ξεκινάει ο επόμενος αγώνας.
3.       Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχουν : γιατρός και διαιτητής, με ευθύνη του.....
διοργανωτή.
4.       Τα παιδιά αγωνίζονται : 7χ7 με απεριόριστες αλλαγές και αλλαγή στην  αλλαγή, για ξεκούραση λόγω ζέστης.
5.       Οι υπεύθυνοι των σωματείων, προπονητής, έφορος, μαζί και τα παιδιά, θα μπαίνουν στο γήπεδο ομαδικά, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια που θα τους δίνονται, για να προετοιμάζονται και να βρίσκονται στο γήπεδο αυστηρά στην ώρα έναρξης. Είναι στο γήπεδο μισή ώρα τουλάχιστον πριν τον αγώνα, αυστηρά όλοι μαζί.
6.       Στον αγωνιστικό χώρο δεν μπαίνουν γονείς. Μόνο προπονητής, έφορος, παιδιά. Ενώ οι γονείς, βλέπουν τους  αγώνες από την εξέδρα, παίρνοντας τα παιδιά τους στο τέλος του αγώνα, έξω από το γήπεδο, μπροστά στο κυλικείο.
7.       Σε κάθε αγώνα δίνονται από τον διοργανωτή, νερά σε όλες τις ομάδες, λίγο πριν το ξεκίνημαΕυθύνη των ομάδων, να κρατάνε καθαρά πάγκους γηπέδου και αποδυτήρια, μαζεύοντας υπεύθυνα ο καθένας τα σκουπίδια του.
8.       Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα δοθεί στις ομάδες έγκαιρα, με τις ώρες των αγώνων για όλες τις μέρες. Θα γίνουν τουλάχιστον 5 αγώνες  για κάθε ομάδα που συμμετέχει. Στο τέλος , αγώνας μικτών ομάδων, με παιδιά από τα σωματεία που συμμετέχουν.
9.       Το τουρνουά θα γίνει από 9 έως 15 Ιουνίου, στο γήπεδο 5χ5 του Γαλατσίου, ώρες 5:00 με 9:30 μμ.

Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ!!
ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 8:30 ΜΜ.


ΤΟΥΡΝΟΥΑ <<ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΕΙΡΗΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ>>
ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Α.Ο. ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΕΠΑΘΛΑ-ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

·        Θα δοθούν κύπελλα σε όλες τις ομάδες, και μετάλλια σε όλα τα παιδιά των ομάδων που συμμετέχουν.

·        Θα δοθούν έπαθλα στους 3 πρώτους  σκόρερ, αφού τα γκολ θα καταγράφονται στο φύλλο αγώνα από την γραμματεία.

·        Θα δοθούν  έπαθλα στους 3 πολυτιμότερους παίκτες, που θα επιλέξουν οι προπονητές των αντίπαλων ομάδων. Θα το ανακοινώνουν  στη γραμματεία και θα καταγράφεται στο φύλλο αγώνα. Θα τιμηθούν και άλλα παιδιά, με δώρα, με αθλητικά είδη,  σαν πολύτιμοι παίκτες( από κάθε κατηγορία).

·        Θα δοθούν έπαθλα σε προπονητές και εφόρους κάθε ομάδας, που θα έχουν δηλωθεί με ονόματα από κάθε σωματείο.

·        Στη τελετή λήξης του τουρνουά, θα δοθούν στα παιδιά, προπονητές, εφόρους, παρευρισκόμενους, φαγητά, γλυκά, αναψυκτικά, κλπ.

·        Στη τελετή λήξης , θα χορέψουν  παιδικά χορευτικά από  Ναξιακούς  συλλόγουςΘα  παρευρεθούν επίσημοι προσκεκλημένοι, ενώ  πιθανόν τις απονομές στα παιδιά να τις κάνουν  εν ενεργεία  ποδοσφαιριστές  Α΄  Εθνικής.

·        Η συμμετοχή  στην τελετή λήξης , είναι υποχρεωτική για όλες τις ομάδες .Να γίνουν οι απονομές με την παρουσία όλων.

Είμαστε σίγουροι ότι με την προσπάθεια σωματείων, προπονητών, εφόρων, παιδιών και όλων όσων θα συμμετέχουν, θα γίνει ένα πολύ ωραίο τουρνουά, με ήθος, αγωνιστικότητα, προσπάθεια μέσα στα πλαίσια της ευγενής άμιλλας. Τα παιδιά θα χαρούν, θα χορτάσουν ποδόσφαιρο, χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς βαθμολογία, περνώντας 5 ημέρες πολύ όμορφα!!!

Τιμή συμμετοχής για κάθε ομάδα : 130 ευρώ

Με την τιμή αυτή, όλα που αναγράφονται παραπάνω, πληρωμένα!!!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :