Τετάρτη, Ιουνίου 25, 2014

Αυλαία στο πιο επιτυχημένο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου

Με την αποχώρηση των αποστολών από την Μήλο έπεσε σήμερα και επίσημα η αυλαία του "9ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου".
Μαγεμένοι. Αυτή θα ήταν η καταλληλότερη λέξη που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε, δίνοντας έναν τίτλο στα συναισθήματα των μικρών αθλητών, των συνοδών και των μελών των ομάδων, που αναχώρησαν σήμερα από την Μήλο παίρνοντας μαζί τους μόνο ωραίες αναμνήσεις, πολύ χαρά από το παιχνίδι, ενώ εμείς οι μεγάλοι θα θυμόμαστε για....
πάντα το όμορφο νησί και την φιλοξενία των Μηλιών.
Οι 430 μικροί ποδοσφαιριστές και οι 200 συνοδοί τους απόλαυσαν πραγματικά το ανώτερο όλων των μέχρι τώρα Πανκυκλαδικών Τουρνουά που ήταν το 9ο της Μήλου. Έχουμε εκπλαγεί όλοι μας ευχάριστα, καθώς ο Παμμηλιακός συσπείρωσε όλο το νησί, που πραγματικά για ένα τετραήμερο ζούσε σε ρυθμούς Πανκυκλαδικού. ή καλύτερα θα χρησιμοποιούσαμε το σλόγκαν που χρησιμοποίησαν ο πρόεδρος του Παμμηλιακού Μιχάλης Βαμβακάρης και ο Δήμαρχους Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, όταν χαρακτήρισαν την διοργάνωση το Μουντιάλ των Κυκλάδων. Τα πάντα στην Μήλο άγγιξαν την τελειότητα, όπου τις ημέρες των αγώνων διαδέχτηκε μία φαντασμαγορική τελετή λήξης, που έριξε με τον καλύτερο τρόπο την αυλαία της μεγαλύτερης διοργάνωσης του νομού μας.
Εμείς ως διοργανώτρια αρχή το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Παμμηλιακό για την άψογη διοργάνωση και να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που πραγματικά υπερκάλυψαν στελεχιακά την διοργάνωση και χάρη σε αυτούς το 9ο Πανκυκλαδικό θα γίνει το παράδειγμα των μεταγενέστερων διοργανώσεων.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την περιφέρεια, τον Δήμο Μήλου και την εταιρία S&B για την στήριξη τους, όπως και την ΕΠΣ Κυκλάδων, που φέτος ήταν παρούσα σε όλη την διάρκεια του τουρνουά εκπροσωπούμενη από τον πρόεδρο της κ. Γιάννη Σιγάλα και το μέλος του Δ.Σ. κ. Θέμη Κούτρα. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα ΜΜΕ που προέβαλαν το Τουρνουά και ειδικά τον χορηγό επικοινωνίας του "Πανκυκλαδικού Τουρνουα Ακαδημιών", sportcyclades.gr.
Κατόπιν πρόσκλησης του Παμμηλιακού το παρών στους αγώνες έδωσε και ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής και υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού Πειραιώς Γιώργος Αμανατίδης. Τον ευχαριστούμε για την χαρά που έδωσε στα παιδιά με την παρουσία του.  
Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και να καλωσορίσουμε στην Διοργανώτρια Αρχή το νέο μας μέλος Στέλιο Λιβάνιο, ο οποίος είναι ο Γενικός Γραμματέας του Παμμηλιακού και με τις προσπάθειες του τα 2 τελευταία χρόνια έχει συμβάλει τα μέγιστα στην διοργάνωση.
Οι μικροί μας φίλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο καλοκαίρι στην Σύρο, όπου ύστερα από ομόφωνη απόφαση της Διοργανώτριας Αρχής η "Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σύρος 2002" ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη για την φιλοξενία της 10ης επετειακής διοργάνωσης.
Ραντεβού λοιπόν το επόμενο καλοκαίρι
Εκ της Διοργανώτριας Αρχής του Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου.
  



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :