Τρίτη, Απριλίου 26, 2016

Νάξος και Πάρος στα 10 καλύτερα νησιά της Ευρώπης

Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι συζητήσεις για σχέδια διακοπών σε κάποιο νησί πυκνώνουν.
Ποια ευρωπαϊκά νησιά είναι εκείνα που κατατάσσονται μεταξύ των κορυφαίων βάσει των ξενοδοχείων τους; Η www.trivago.gr πραγματοποίησε έρευνα και σας παρουσιάζει τη λίστα με τα νησιά της Ευρώπης που διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία, βάσει της γνώμης των....... χρηστών της.

Την πρώτη θέση φαίνεται να καταλαμβάνει το νησί Isle of Arran του Ηνωμένου Βασιλείου, αποτελώντας τον ένα από τους δύο προορισμούς της δεκάδας που δεν είναι ελληνικοί.
Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται ο πρώτος ελληνικός προορισμός, η Αστυπάλαια, ακολουθούμενη από τη Σίφνο, την Ίο και τη Φολέγανδρο. Στην έκτη θέση εμφανίζεται ο δεύτερος ξένος προορισμός των πρώτων δέκα θέσεων, το ιταλικό Isola di Capri.
Την έβδομη θέση καταλαμβάνει το νησί της Πάρου, ενώ η όγδοη ανήκει στην Κεφαλονιά. Η δεκάδα ολοκληρώνεται με τη Νάξο και την Ύδρα, στην ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνονται οι 10 κορυφαίοι προορισμοί της κατάταξης:


Η Σαντορίνη και η Μύκονος εμφανίζονται λίγο χαμηλότερα, στην 12η και 14η θέση, ενώ συνολικά στα 50 κορυφαία ευρωπαϊκά νησιά, τα 31 είναι ελληνικά.

Σχετικά με το Reputation Ranking Index:

Το trivago Reputation Ranking συγκεντρώνει τους καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως βάσει της φήμης τους, βασιζόμενο σε περισσότερες από 200 εκατομμύρια κριτικές ξενοδοχείων, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών από τα booking sites που συνδέονται με την trivago. Στη συγκεκριμένη έρευνα, η κατάταξη αντιπροσωπεύει το μέσο όρο αξιολόγησης των καλύτερων ξενοδοχείων ανά τα ευρωπαϊκά νησιά. Για την κατάρτιση των αποτελεσμάτων λήφθηκαν υπόψη όλα τα νησιά με τουλάχιστον 30 ξενοδοχεία, με το λιγότερο 20 κριτικές το καθένα.
 http://parianostypos.gr/index.php/kyklades-aigaio/kyklades-aigaio-koinonia/item/19199-ta-koryfaia-nisia-tis-evropis-gia-to-2016-evdomi-i-paros#sthash.I8QC9ORe.dpuf
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :