Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023

Ζημιά αγωγού ύδρευσης και διαρροή νερού, στο δρόμο Χώρας Εγγαρών

 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Εικόνες απαράδεκτες στον δρόμο Χώρας-Εγγαρών μπροστά από το νέο Νεκροταφείο, εικόνες ντροπής που δεν ανταποκρίνονται σε μια δημοτική Αρχή που ισχυρίζεται ότι ενδιαφέρεται για τους δημότες και την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

 Υπάρχει ζημιά στον αγωγό ύδρευσης του Δήμου(εξωτερικές βρύσες) με αποτέλεσμα τη συνεχή διαρροή νερού.

 Σχεδόν σε καθημερινή βάση από το σημείο, διέρχονται οι πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων Γαλήνης και Εγγαρών…Από κανέναν δεν έχετε ενημερωθεί κ. Σέργη, Αντιδήμαρχεμε αρμοδιότητα στα θέματα Ύδρευσης; Εσείς ελέγξατε ποτέ τα κεντρικά δίκτυα μεταφοράς νερού;

κ. Δήμαρχε;Κανένας δεν σας έχει μιλήσει; Ούτε εσείς το έχετε αντιληφθεί;

Εκτός του ότι ελλοχεύουν σοβαροί κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω του ότι ο αγωγός που περνάει σε μικρή απόσταση από το κάτω τμήμα του Νεκροταφείου, χάνεται το νερό, που είναι τόσο πολύτιμο για την ικανοποίηση των αναγκώνύδρευσης των ....

πολιτών.

 

Πρέπει τάχιστα να αποκατασταθεί η ζημιά του αγωγού ώστε να απομακρυνθείκάθε ενδεχόμενος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία και να σταματήσει να χάνεται το νερό αυτό το τόσο πολύτιμο αγαθό.

 

Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος (σπασμένος όπως φαίνεται) αγωγός, μεταφέρει πόσιμο νερό στις εξωτερικές βρύσες της πόλης της Νάξου.

 

 

 

Θανάσης Γρυλλάκης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
με την παράταξη «Δύναμη Αλλαγής»

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :