Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2023

Ο Αναπλ. Υπουργός Αθλητισμού Γ. Βρούτσης στην Τελετή Έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων 2023

 Στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων 2023, βρέθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης, προσκεκλημένος του Προέδρου και του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο  «Γ. Γαλανόπουλος», στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ο κ. Βρούτσηςχαιρέτισε την εκδήλωση, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι σύντομα η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη για να.......

υποδεχθεί τους αθλητές της πάλης. Ειδικότερα ο κ. Βρούτσης ανέφερε ότι:

 

 

«Κύριε Πρόεδρε, Αντιπρόεδρε της Παγκόσμιας Πάλης και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, φίλες και φίλοι του αθλήματος και φίλοι διαιτητές. Θέλω να σας καλωσορίσω, κυρίως τους 600 περίπου αθλητές αλλά και τους παράγοντες της πάλης, ειδικά από τις 53 χώρες, που ήρθαν  για να τιμήσουνμε την παρουσία τους την σημερινή εκδήλωση.

Σας καλωσορίζω και σας υποδέχομαι στη χώρα που γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, στη χώρα που γεννήθηκε ο αθλητισμός, στη χώρα που γεννήθηκε η πάλη, το άθλημα στο οποίο αγωνίζεστε και αγαπάτε.

Εύχομαι στους διοργανωτές να φιλοξενήσετε μία ωραία διοργάνωση και να αναδείξετε το άθλημα. Εγώ θα είμαι δίπλα στη πάλη γιατί είναι ένα ξεχωριστό άθλημα που συνδυάζει πολλά πράγματα.

Εδώ γεννήθηκε η πάλη. Είναι το δυσκολότερο άθλημα από επίπεδο άθλησης, αλλά και ένα άθλημα που θέλει έξυπνο χειρισμό. Ο συνδυασμός ευφυΐας και δυνατού σώματος είναι που κάνει την πάλη να ξεχωρίζει και γι’ αυτό θέλω να είμαι κοντά στο άθλημα. Έχω ξαναπεί πως ότι χρειαστείτε θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας.

Με την ευκαιρία που μου δίνετε, θα ήθελα, επίσης, να σας ανακοινώσω και κάτι σημαντικό. Σε ένα μήνα από τώρα, η στέγη της πάλης στο Ολυμπιακό Χωριό θα είναι έτοιμη. Σε ένα μήνα θα κάνουμε τα εγκαίνια.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ και τον Δήμαρχο Λουτρακίου, κ. Γιώργο Γκιώνη, που στηρίζει και προωθεί τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή του».

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :