Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Τίμος Ζαχαράτος επισκέφθηκαν το Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. κι είδαν πώς παράγεται η φημισμένη και πεντανόστιμη Γραβιέρα
Νάξου Π.Ο.Π.Επίσης, έβγαλαν Πατάτες
Νάξου από το χωράφι παρέα με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρη Καπούνη, ενώ συνομιλώντας με τον πατατοπαραγωγό, Στέλιο Βαθρακοκοίλη, έμαθαν πολλά για τον θησαυρό της ναξιώτικης γης.Τέλος, ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε (μετά... μουσικής!) ένα υπέροχο, καλοκαιρινό πιάτο όλο Νάξο: αρνάκι Νάξου με μελιτζάνες, πατάτες Νάξου και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. τριμμένη!
Δείτε το απόσπασμα:
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου