Πέμπτη, Ιουλίου 07, 2022

Το «Πάμε Δανάη!» πήγε στο Τυροκομείο, έβγαλε πατάτες και μαγείρεψε με υλικά ναξιώτικα!

Στο οδοιπορικό που πραγματοποίησε η δημοφιλής εκπομπή του Mega, «Πάμε Δανάη!», στην Νάξο δεν παρέλειψε να γνωρίσει τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και του νησιού μας, ενώ μαγείρεψε κιόλας με αυτά!


Ο Γιώργος Κρικοριάν και ο Τίμος Ζαχαράτος επισκέφθηκαν το Τυροκομείο της Ε.Α.Σ. κι είδαν πώς παράγεται η φημισμένη και πεντανόστιμη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.


Επίσης, έβγαλαν Πατάτες Νάξου από το χωράφι παρέα με τον Πρόεδρο της Ένωσης, Δημήτρη Καπούνη, ενώ συνομιλώντας με τον πατατοπαραγωγό, Στέλιο Βαθρακοκοίλη, έμαθαν πολλά για τον θησαυρό της ναξιώτικης γης.


Τέλος, ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε (μετά... μουσικής!) ένα υπέροχο, καλοκαιρινό πιάτο όλο Νάξο: αρνάκι Νάξου με μελιτζάνες, πατάτες Νάξου και Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. τριμμένη!



Δείτε το απόσπασμα: Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :