Παρασκευή, Απριλίου 23, 2021

Συνάντηση Ε.Α.Σ. Νάξου με Βασίλη Κικίλια

 Στη Νάξο βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Κικίλιας και, παρότι δεν έμεινε πολύ, πρόλαβε να πάρει… γεύση από Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!

Ο Υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το νησί μας στο πλαίσιο των ταξιδιών-αστραπή που πραγματοποιεί ώστε να αποκτήσει πλήρη εικόνα της πορείας των εμβολιασμών σε κάθε γωνιά της χώρας μας (ενώ μετά τη Νάξο θα πάει στην Ηρακλειά και στην Σχοινούσα). Στο πλευρό του, δε, είχε τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και αρμόδιο συντονιστή για το πρόγραμμα «Ελευθερία», Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στο νησί μας, λοιπόν, ο κ. Κικίλιας είχε σειρά επαφών με τους φορείς κυρίως σε επίπεδο υγείας και, λίγο πριν αποχωρήσει, επισκέφθηκε και ....

το Κέντρο Υγείας Νάξου. Εκεί ήταν που συνάντησε… την Ε.Α.Σ.!

Έξω από τον χώρο του Κέντρου Υγείας ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης, Ιάκωβος Βαλέρης, συναντήθηκαν με τον κ. Κικίλια και στην χαλαρή συζήτηση που είχαν μαζί του τον ενημέρωσαν για το διαχρονικά σημαντικό κοινωνικό έργο της «Ένωσης» το οποίο συνεχίζεται παρά τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η πανδημία.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Δημήτρης Λιανός, που ήταν επίσης παρών, έπλεξε το εγκώμιο της Ε.Α.Σ. Νάξου για την βοήθεια που εκείνη σταθερά παρέχει στο Κέντρο Υγείας Νάξου.

Τέλος, οι κ.κ. Καπούνης και Βαλέρης έδωσαν στον κ. Κικίλια μια τσάντα με τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου για να τα γνωρίσει.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΟΡΗ.