Σάββατο, Απριλίου 17, 2021

Λ/Χ ΝΑΞΟΥ: «ΛΗΨΗ ΑΥΞΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ».

 ΣΧΕΤ: Η με Ω.Π.: 170448/04-21 Διαταγή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ./ΕΚΣΕΔ/ΝΤ.

1. Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού Δελτίου Επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από Ε.Μ.Υ./Ε.Μ.Κ (Ελληνικό, 17-04-2021/0400 UTC) σας ενημερώνουμε:

ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΙΚΑΡΙΟ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24,50 ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 17/13 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 H8 BF ΚΑΙ ΑΠΟ 17/07 UTC ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26,00 8 BF.

2. Λαμβάνοντας υπόψη αφενός, την απήχηση και την αμεσότητα που έχουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο κοινό και αφετέρου το εύρος των αναγνωστών, ακροατών και θεατών που διαθέτει το κάθε μέσο, επιθυμούμε να κάνουμε χρήση του χώρου (εφημερίδων) και του χρόνου (ραδιοφωνικού και τηλεοπτικού) με σκοπό την όσο το.....

δυνατόν πιο μακρά δημοσίευση και μετάδοση του ανωτέρω δελτίου τύπου στα μέσα σας, ώστε να επιτευχθεί η έγκαιρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού.

3. Αλιευτικοί Σύλλογοι αποδέκτες του παρόντος όπως προνοήσουν για την έγκαιρη και άμεση ενημέρωση των επαγγελματιών αλιέων μελών τους.

4. Δήμος Νάξου, Λιμενικό Ταμείο Νάξου, Κ.Υ. Νάξου, Α.Τ. Νάξου και Π.Υ. Νάξου παρακαλούνται για ετοιμότητα προς παροχή συνδρομής ενεργειών εφόσον απαιτηθεί.

5. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και πιστεύουμε ότι η προσπάθεια αυτή που καταβάλλεται από Υπηρεσία μας για την ενημέρωση των πολιτών, να αποδώσει στο μέγιστο βαθμό.

Ο Α/Φ


ΑΝΘΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Λ.Σ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :