Δευτέρα, Απριλίου 19, 2021

Πλατώ τυριών από την Άννα-Μαρία Μπαρού!

Πώς μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα ένα πάρα πολύ πλούσιο και όμορφο πλατώ τυριών; Η καταξιωμένη Breakfast Consultant και Recipe Developer, Άννα-Μαρία Μπαρού, μας δείχνει τον τρόπο, χρησιμοποιώντας τα εκλεκτά τυριά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου!


Υπενθυμίζεται, ότι Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και Άννα-Μαρία Μπαρού έχουν... ενώσει τις δυνάμεις τους για την περαιτέρω αξιοποίηση και ανάδειξη των σπουδαίων πρώτων υλών και προϊόντων του νησιού μας, μέσω του καλύτερου σχεδιασμού και της προώθησης του «Ναξιακού Πρωινού» στα ξενοδοχεία του τόπου μας!

Ειδικά η κ. Μπαρού, θα αναλάβει να… εκπαιδεύσει, μέσω σεμιναρίων, τους ξενοδόχους της Νάξου για το στήσιμο των πρωινών των καταλυμάτων τους, ώστε να τους........ βοηθήσει στην καλύτερη χρήση και ανάδειξη των ναξιώτικων πρώτων υλών – επίσης, θα δημιουργήσει (και θα αναρτήσει στα δημοφιλή social media της) βίντεο με νόστιμες συνταγές με τα προϊόντα της Νάξου, ενώ θα φροντίσει να κάνει τα γυρίσματα στα ειδυλλιακά ναξιώτικα τοπία.
Δείτε το βίντεο:


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :