Σάββατο, Οκτωβρίου 24, 2020

Δηλώστε συμμετοχή στο 8o Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι “Heaven’s Cafe” 2020/21

 Φθινοπώριασε και φέτος  σε μια πρωτόγνωρη πραγματικότητα αυτή της πανδημίας. Η ζωή προχωρά και οι καθημερινές συνήθειες των ανθρώπων  λειτουργούν  πεισματικά παρέα με τις   ανάγκες των καιρών  και τα πρωτόκολλα. Έτσι γιατί πρέπει να πάμε στην επόμενη μέρα να προχωρήσουμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τα εμπόδια ώστε αύριο να είμαστε πάλι εδώ και όλα τα δύσκολα να είναι μια κακή ανάμνηση.

Στην Ελλάδα λέμε ότι το τάβλι είναι το εθνικό μας σπορ (και ο φραπέ, το εθνικό ποτό μας). Τάβλι λοιπόν γιατί είναι μέρος της κουλτούρας μας γιατί έχει μια παράξενη ομορφιά αυτό το παιχνίδι κάτι σαν μάθημα ζωής.

Χρειάζεται δευτερόλεπτα να μάθεις τους κανόνες, αλλά μια ζωή να κατακτήσεις τις λεπτομέρειες.

Οι συνήθεις ύποπτοι χτύπησαν πάλι στην ώρα τους .

« 8ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ-HEAVENSCAFÉ» 2020-2021

 Εγγραφές εως 28/10  Έναρξη  1/11  

Φέτος λόγω των συνθηκών η προηγούμενη διοργάνωση δεν..........

ολοκληρώθηκε στην ώρα της όπως γίνεται συνήθως στις αρχές της Άνοιξης και ενώ εξελίσσεται ο περυσινός τελικός οι διοργανωτές ετοιμάζουν ταυτόχρονα με την απονομή και την κλήρωση των ομίλων της  εφετινής σεζόν. Εκεί στο γνωστό τους στέκι στο “Heavenscafé” σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση μαζί με τις απονομές και τις κληρώσεις θα τιμηθεί και ο αείμνηστος Γιάννης Σαντοριναίος «Βαπόριας» στον οποίο ήταν αφιερωμένη η περασμένη διοργάνωση.

 Η Οργανωτική επιτροπή έχει προχωρήσει ήδη σε αλλαγές για αποφυγή του συγχρωτισμού. Έτσι ανάλογα με τις επιθυμίες για διευκόλυνση  των παικτών  τα γκρουπ των ομίλων φέτος θα χωριστούν σε πρωινά και βραδινά παιχνίδια . Έτσι θα κατανεμηθούν οι αγώνες καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας ώστε να διεξαχθεί το πρωτάθλημα ομαλότερα.

Όλοι οι εραστές του αθλήματος, του υγιούς ανταγωνισμού και της αληθινής παρέας καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή εντός της ημερομηνίας. Μην ξεχνάμε ότι : « Η ομορφιά στο τάβλι και ο λόγος που  είναι πολύ καλύτερο από άλλα επιτραπέζια  είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε».

 Όλοι λοιπόν έχουν δικαίωμα στην ελπίδα της τύχης. Βέβαια βραχυπρόθεσμα, το τάβλι είναι κυρίως τύχη, αλλά μακροπρόθεσμα είναι ικανότητα.  Με μια κουβέντα λοιπόν έλα για να κερδίσεις αλλά και να ανέβεις ψηλότερα

Τηλέφωνο  επικοινωνίας 22850 22747
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :