Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2019

Προβολή ταινίας από την Κινηματογραφική Λέσχη Νάξου

Στα πλαίσια του 5ου περιοδεύοντος αφιερώματος «Άρωμα Ιταλίας»που ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσω του Δικτύου ελληνο-ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, θα προβληθούν 4 ταινίες. Το αφιέρωμα στο ιταλικό σινεμά σε εθνικό επίπεδο είναι διοργανωμένο από την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σε συνεργασία με τον ΑΙΑΛ (Ιταλικό Σύλλογο Φίλων Λέρου), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia_Ελλάδα 2019.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, 9 μ.μ.

Εγώ και Εσύ (Io e Te)


  • Σκηνοθεσία: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι
  • Σενάριο: Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, Ουμπέρτο Κονταρέλο, Φραντσέσκα Μαρτσιάνο, Νικολό Αμανίτι
  • Πρωταγωνιστούν: Τέα Φάλκο, Γιάκοπο Ολμο Αντινόρι, Σόνια Μπεργκαμάσκο, Τομάσο Ράγκνο, Πίπο Ντελμπόνο
  • Διάρκεια: 103 λεπτά
Ο Λορέντζο είναι ένας εσωστρεφής έφηβος που δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους γύρω του, καθώς και με την οικογένειά του. Ανακοινώνει στους γονείς τους ότι θα ταξιδέψει στο βουνό για να κάνει σκι, αντ’ αυτού όμως κρύβεται στο υπόγειο του σπιτιού του, απομονωμένος από τους πάντες. Η ηρεμία του διαταράσσεται όταν η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του, η ατίθαση Ολίβια, τον ανακαλύπτει και μένει μαζί του.
Η ταινία προβάλλεται στα πλαίσια του 5ου περιοδεύοντος αφιερώματος «Άρωμα Ιταλίας»που ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσω του Δικτύου ελληνο-ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, Το αφιέρωμα στο ιταλικό σινεμά σε εθνικό επίπεδο είναι διοργανωμένο από την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών σε συνεργασία με τον ΑΙΑΛ (Ιταλικό Σύλλογο Φίλων Λέρου), στο .....πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte Italia_Ελλάδα 2019.
Περισσότερα στο σύνδεσμο: http://users.sch.gr/nobody/wordpress/?p=2694
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :