Δευτέρα, Ιουνίου 10, 2019

Τους chefsΠ. Κοσκινά και Β. Λιάκουποδέχεται το Liostasi στις 15 Ιουνίου στην Ίο


Πέντε κορυφαίους σεφ της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας θα υποδεχτεί φέτος το ξενοδοχείοLiostasiHotel&Suitesστο πλαίσιο του κύκλου γαστρονομικών εκδηλώσεων «NewGreekCuisine @ Liostasi». Πρόκειται για ένα νέο θεσμό που εντάσσεται στη στρατηγική του Liostasiγια την εδραίωση του ξενοδοχείου και γενικότερα της Ίου ως γαστρονομικού πόλου με έμφαση τόσο στα εξαίρετα τοπικά προϊόντα της Ίου και των Κυκλάδων όσο και σε μια πιο σύγχρονη απόδοση των παραδοσιακών νησιωτικών συνταγών.

Η αρχή θα γίνει στις 15 Ιουνίου 2019 με τουςκ.κ. Περικλή Κοσκινάκαι Βαγγέλη Λιάκο, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τη θαλασσινή κουζίνα τους στο GrandmasRestaurant, το βραβευμένο εστιατόριο του Liostasi. Θα ακολουθήσουν στις 23 Ιουλίου η κ. Κωνσταντίνα Φάκλαρη, στις 10 Αυγούστου ο κ. ΆνταμΚοντοβάς και στις 9 Σεπτεμβρίου ο κ. Αλέξανδρος Τσιοτίνης.

 «Η πρόσφατη βράβευση τουGrandma’sRestaurantμε Χρυσό Σκούφο επιβεβαιώνει τη......
θέση του ως του καλύτερου εστιατορίου της Ίουκαι το εδραιώνει ως ένα από τα κορυφαία εστιατόρια δημιουργικής ελληνικής κουζίνας της χώρας», τόνισε ο κ. Αρτέμης Δεναξάς, ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος του Liostasi Hotel & Suites, κατά την παρουσίαση των φετινών γαστρονομικών εκδηλώσεων. «Η αποδοχή της δουλειάς μας τόσο από τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Ίου όσο και από τους πιο αυστηρούς κριτές της γαστρονομίας μάς δίνει την ενέργεια να αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο την κουζίνα μας, ένα εγχείρημα που υλοποιεί με απόλυτη επιτυχία ο σεφ μας Αλέξανδρος Λέπεσης με το εκπληκτικό φετινό του μενού. Επίσης συνεχίζουμε να προσκαλούμε τους καλύτερους Έλληνες σεφ στο Grandmas, προκειμένου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ίου να γευτούν τη δουλειά τους. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους κορυφαίους αυτούς επαγγελματίες για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την παρουσία τους στην Ίο το φετινό καλοκαίρι.»

Οι κ.κ. Κοσκινάς και Λιάκος είναι οι δύο από τους πέντε δημιουργούς των ιδιαίτερα επιτυχημένων αθηναϊκών εστιατορίων«Cookoovaya» και«Hoocut».Στο μενού που θα παρουσιάσουν στο Liostasiστις 15 Ιουνίουκυριαρχούν γεύσεις θαλασσινές με δημιουργικές συνταγές και πρωταγωνιστές τις άριστες πρώτες ύλες.

Το μενού περιέχει, συγκεκριμένα, τα εξής πιάτα:

Κάβουρας
Ραβιόλι ρέβας με μπλέ καβούρι,αυγόορτυκιούκαιπικάντικημαγιονέζα

Τόνος
Ταρτάρτόνουμεκαπνιστόχέλι, πέτσακοτόπουλοκαιεσπεριδοειδή

Στείρα
ΣασίμιστείραςμεαυγοτάραχοΤρικαλινούκαιβοδινόσυκώτι

Γαρίδα
Τραγανήγαρίδαμε κρέμα βασιλικού και σαλάτα μυρωδικών

Bianco
Φιλέτομπακαλιάρου Bianco, μικρές πατάτες  και τραγανό σκόρδο

Ανανάς
Κανελόνιανανάμεανθότυροκαι σούπα μπαχαρικών

Κρατήσειςγιατηγαστρονομικήβραδιάτης 15ηςΙουνίου μπορούν να γίνουν είτε τηλεφωνικώς στον αριθμό 22860 92140 είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (reservations@grandmasrestaurant.gr).

ΤοπολυβραβευμένοLiostasiHotel&Suites (www.liostasi.gr), τομόνοξενοδοχείοπέντεαστέρωντηςΊου, είναιμέλοςτηςSmallLuxuryHotelsoftheWorld. Πρόκειται για το κορυφαίο boutiquehotel του νησιού ευρισκόμενο μεταξύ του λιμανιού και της ιστορικής Χώρας και διακρίνεται για το ρομαντικό design, τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, την υψηλού επιπέδου κουζίνα και τη συγκλονιστική θέα. Οι εξαιρετικές παραλίες και τα αξιοθέατα της Ίου απέχουν μόλις μερικά λεπτά από το Λιοστάσι.

Τα δωμάτια και οι σουίτες, μερικές εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, ξεχωρίζουν για τη ρομαντική τους ατμόσφαιρα, την αναπάντεχη διαμόρφωση των υπνοδωματίων, τα πρωτότυπα μπάνια και τον άρτιο τεχνολογικό τους εξοπλισμό. Μετά την πρόσφατη επέκτασή του το spa του ξενοδοχείου συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες βασισμένες σε βιολογικά προϊόντα ευεξίας και αρχαίες συνταγές ομορφιάς.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :