Τρίτη, Δεκεμβρίου 18, 2018

Santa Run Kids το Σάββατο 22/12 στη Νάξο

Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου
11:30 «Santa Run Kids».
               O Αη Βασίλης με την άμαξα του θα κάνει βόλτα στους δρόμους της πόλης μας και θα μοιράσει γλυκίσματα στα παιδιά, ενώ η φιλαρμονική μπάντα του Δήμου θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Στη συνέχεια όλοι μαζί θα συγκεντρωθούμε στην οδό Παπαβασιλείου όπου ο Αη Βασίλης με τα ξωτικά του θα τρέξουν μαζί με τους «μικρούς» αθλητές της Νάξου. Σκοπός του αγώνα είναι οι συμμετέχοντες Αη Βασίληδες ηλικίας μέχρι 14 ετών να γίνουν μέρος μιας κεφάτης γιορτής!  Η διαδρομή που θα διανυθεί είναι 1χλμ στην οδό Παπαβασιλείου και στην παραλιακή οδό και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η δήλωση συμμετοχής θα γίνεται στο σπίτι του  Αη  Βασίλη στις μέρες και ώρες που θα ......
είναι σε λειτουργία και στον κύριο Τάσο Βάβουλα τηλ. 6972208357. Ο κάθε μικρός συμμετέχοντας θα παραλαμβάνει ένα σκουφάκι του Αη Βασίλη, το οποίο θα πρέπει να το φοράει κατά τη διάρκεια του αγώνα και ένα κουπόνι συμμετοχής για κλήρωση που θα γίνει μετά τη λήξη του Santa Run, στην οποία κληρώνονται τρία ποδήλατα για ηλικίες ως 14 ετών! Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν μόνο όσοι θα τρέξουν στον αγώνα.
Σημείο εκκίνησης: Οδός Παπαβασιλείου. Ώρα εκκίνησης: 12:30
Η παραλαβή του καπέλου και του κουπονιού θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία του αγώνα, μία ώρα πριν τη διεξαγωγή, στο χώρο εκκίνησης. Καλοδεχούμενοι είναι όλοι οι γονείς που θέλουν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους (χωρίς να διαγωνίζονται), αρκεί να φοράνε κόκκινο σκούφο!!! Κεράσματα και εκπλήξεις για όλο τον κόσμο!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :