Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2018

: Το CONSUME-LESS MED Νάξου στηρίζει τις «Δεύτερες Ευκαιρίες»

 Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συνεχίζει την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού της Νάξου για το πρωτοποριακό Ευρωπαϊκό Διακρατικό Πρόγραμμα «InterregMedConsume-Less», που ασχολείται με τη διαμόρφωση υπεύθυνης συμπεριφοράς στους τομείς της κατανάλωσης ενέργειας, νερού και διαχείρισης αποβλήτων.Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα επιδιώκει να αναβαθμίσει την ταυτότητα του τουριστικού μας προϊόντος, προωθώντας τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξηκαι τη διαφύλαξη του φυσικού και πολιτιστικού μας περιβάλλοντος.

Αυτή τη φορά, η ομάδα του Consume-LessMed Νάξου βρέθηκε την Πέμπτη 13Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο του Γενικού Λυκείου Νάξου, όπου φιλοξενείται το......
«Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας» και παρουσίασε στους ενήλικες μαθητές του τις δράσεις του προγράμματος, συζητώντας μαζί τους σε ένα ευχάριστο κλίμα τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους σε θέματα αειφόρου περιβαλλοντικής πολιτικής.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγράμματος και τις τουριστικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν σ ’αυτό μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του www.consumelessmed.org .


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :