Δευτέρα, Οκτωβρίου 15, 2018

Ευχαριστήριο Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη για την ομαλή ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου


Με το πέρας της θερινής περιόδου, η οποία κι εφέτος ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με σημαντική αύξηση των επισκεπτών (+ 11.9% το5μηνο Μάιος – Σεπτέμβριος), ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του εκ μέρους του Δήμου και όλων των πολιτών σε όσους συνέδραμαν στην ομαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση της τουριστικής περιόδου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουνσε όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας του νησιού, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και τον Αστυνομικό Σταθμό Δρυμαλίας, τη Δημοτική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Νάξου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, καθώς και στο....
ανθρώπινο δυναμικό του Νοσοκομείουκαι του Δήμου.Η αγαστή συνεργασία, το αίσθημα ευθύνης, η σοβαρότητα και η ευσυνειδησία όλων συνέβαλαν καθοριστικά στην ευταξία και στην άμεση διευθέτηση και ορθολογική διαχείρισηόλων των ζητημάτων που ανέκυψαν.
Επίσης, καθοριστική είναι και η συμβολή των επιχειρηματιών του νησιού μας, οι οποίοι επιδεικνύουν επαγγελματισμό καιπαρέχουνυψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους δημότες και μόνιμους κατοίκους των νησιών μας, οι οποίοι με υπομονή και χαμόγελο υποδέχθηκαν τους επισκέπτες, πρόθυμοι πάντα να συνδράμουν.Είναι αυτοί που αποδεικνύουν και διαφημίζουν καθημερινά τη ναξιώτικη φιλοξενία, η οποία αποτελεί προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν.
Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται από τους επισκέπτες και αποτελεί παρακαταθήκη για τη νέα, εξίσου επιτυχημένη, τουριστική περίοδο.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :