Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018

Τη 2η θέση κατέκτησε ο Πανναξιακός στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου (photos)


Το Δ.Σ., του Πανναξιακού συγχαίρει θερμά τους πρωταθλητές στίβου του συλλόγου οι οποίοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου που έγιναν στη Κώ το διήμερο 20-21/10/2018 και συνέβαλαν ώστε η ομάδα μας να καταλάβει τη 2η θέση στην διοργάνωση αυτή.
Σημειώνεται ότι παρόλο ότι η ομάδα μας είχε σοβαρές απουσίες λόγω τραυματισμών κατέκτησε συνολικά 4 χρυσά μετάλλια 1 αργυρό και 7 χάλκινα οπως επίσης και πολύ καλές θέσεις.
Ιδιαίτερη δε μνεία πρέπει να δωθεί στους Δημητράκη Ανδρέα και Ακτύπη Παναγιώτη που πέτυχαν νέα Αιγαιοπελαγίτικα ρεκόρ στα αγωνίσματα των 800μ και της σφαιροβολίας ανδρών αντίστοιχα.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τις .....ναυτιλιακές εταιρίες SEAJETS ,BLUESTAR, ZANTE FERRIES και ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ οι οποίες διευκόλυναν την μετάβαση των αθλητών μας με εκπτωτικά η μηδενικά εισιτήρια όπως επίσης και τους χορηγούς την ομάδας KOUTELIERIS SPAR super markets, Κηπου ανάπλασις, Dole,Hello Greece που συνέλαβαν τα μέγιστα στην επιτυχία αυτή.Με τιμή για το Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ               ΠΙΤΤΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :