Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12, 2018

Furlan – Tommy Lee: Ένας πρώην Rockstar και μια κωμική Βασίλισσα στη Σύρο (video)

Ηθοποιοί του Χόλιγουντ, διάσημα μοντέλα, τραγουδιστές και σούπερ σταρ της αμερικάνικης τηλεόρασης, περσόνες του διεθνούς στερεώματος με τις οικογένειές τους και γνωστοί… φιλέλληνες celebrities φρόντισαν και αυτό το καλοκαίρι να κάνουν τουρνέ για διακοπές στα ελληνικά νησιά με αρκετούς απ αυτούς να γνωρίζουν και την Σύρο.
Συγκεκριμένα, στην Ερμούπολη βρέθηκε γνωστό ζευγάρι της Αμερικάνικης Showbiz.
Πολλοί τον γνωρίζουν ως μουσικό και μέλος του συγκροτήματος Motley Crue. Άλλοι πάλι, όταν διέρρευσε το περίφημο βίντεο με τις ερωτικές του περιπέτειες με το απόλυτο αντικείμενο του πόθου εκείνα τα χρόνια, Πάμελα Άντερσον.
Πριν από όλα όμως, ο Tommy Lee δεν παύει να είναι γεννημένος στην Αθήνα, ελληνικής καταγωγής, καλλιτέχνης. Μετά από συνολικά τρία διαζύγια, ένα με την Πάμελα Άντερσον με την οποία έχει και δύο γιους, ο Τόμι Λι αποφάσισε να.......
ξαναπαντρευτεί.
Στο πλευρό του 55χρονου ντράμερ των Motley Crue βρίσκεται η Μπρίτανι Φούρλαν.
Η Μπρίτανι Φούρλαν, που έγινε διάσημη μέσα από τα βίντεο που ανέβαζε στο Vine, είναι πολύ δημοφιλής στα social media και μετρά 2.3 εκατομμύρια followers.
Η Φούρλαν προσπάθησε να ασχοληθεί με την τηλεόραση πριν γίνει ένα αστέρι στο Vine. Η ίδια αναπτύσσει μια παράσταση κωμωδίας σκίτσου που παράγεται από τον Seth Green και υπογράφτηκε με δίκτυο περιεχομένου Endemol .

https://cyclades24.gr/2018/09/furlan-tommy-lee-syros/
 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :