Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 06, 2018

AFTER SUMMER MOTOHAPPENING 2018 από την Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου


Ο Πρόεδρος Συρίγος Δημήτρης το Δ.Σ και τα μέλη της λέσχης μας σας καλωσορίζουν σε μια ακόμα εκδήλωση και σας δηλώνουν τα παρακάτω:
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για μια πολύ αξιόλογη κίνηση της λέσχης μας τον μήνα Σεπτέμβριο.
14-15-16 Σεπτεμβρίου διοργανώνουμε ενα τριήμερο για να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι και πολύ περισσότερο για να προσκαλέσουμε στο νησί μας καταξιωμένους αθλητές σε Ελλάδα και Ευρώπη στο χώρο της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.
Την εκδήλωση αυτή θα παρακολουθήσουν οι κάτοικοι της Νάξου και φυσικά όσοι ενδιαφέρονται Πανελλαδικός..αυτή την στιγμή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από ανθρώπους που θα μας επισκεφτούν.  
Το όνομα της εκδήλωσης αυτής είναι το After Summer Motohappening 2018 και η δομή του η παρακάτω.
 
Παρασκευή 14-9  προσέλευση προσκεκλημένων και συμμετεχόντων της εκδήλωσης.
Το απόγευμα στο cafe-bar-restaurant ippokambos στον Άγιο Γεώργιο θα παρουσιάσουμε τους προσκεκλημένους μας και θα μιλήσουμε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και θα μας παρουσιάσουν τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες.
Τα ονόματα των προσκεκλημένων μας είναι:
ΣΚΟΥΡΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  αθλητής με πρωταθλήματα του ....παρελθόντος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
ΤΖΩΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ αθλητής με πρωταθλήματα στην Ελλαδα και συμμετοχές αξιόλογες στην Ευρώπη.
Προέδρος του Σωματείου Αγωνιζομένων Αθλητών και Υπεύθυνος διεξαδωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας.
ΠΙΠΠΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ αθλητής και πρωταθλητής στην μεγάλη κατηγορία ταχύτητας οπως και στο αγώνισμα του trial (αγώνας δεξιοτεχνίας)
ΛΕΦΕΒΡ ΑΝΔΡΕΑΣ αθλητής και πρωταθλητής με μεγάλη γνώση στις διεξαγωγές αγώνων.Υπεύθυνος καταλληλότητας της πίστας πρίν απο κάθε αγώνα.
ΚΟΡΩΝΆΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ νέος αθλητής με λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα και κατάκτησεις υψηλών θέσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
ΣΚΟΥΡΤΑΣ jounior νέος αθλητής με υψηλές επιδόσεις και πρωταθλήματα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Παρών θα δώσει μετά από πρόσκλησή μας και ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ΟPEN στην Ραδιοφωνική εκπομπή Στον Αέρα της Μοτοσυκλέτας όπως και της τηλεοπτικής εκπομπής MOTO IN ACTION  Μουρίκης Αθανάσιος για να καλύψει την εκδήλωσή μας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη παρουσίαση των αθλητών και στην συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί θα μας παρουσιάσουν και τις αγωνιστικές τους μοτοσυκλέτες για να μπορέσουμε να δούμε από κοντά το είδος και το ύφος μιας καθαρά αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.
Στο πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει ένα πάρτι για να κλείσουμε την ημέρα διασκεδάζοντας.
Σάββατο 15-9 το πρωί θα ξεκινήσει μια βόλτα στα μέρη του νησιού μας για να επιδείξουμε στους συμμετέχοντες τις ομορφιές του τόπου μέσα από διαδρομές και φυσικά κάνοντας στάσεις σε διάφορους Αρχαιολογικούς Χώρους με την συμμετοχή ξεναγού για την καλύτερη ενημέρωση των καλεσμένων μας
Το απόγευμα στην πλατεία Πρωτοπαπαδάκη θα παρουσιάσει ο πρωταθλητής Ελλάδος Πίππος Λευτέρης μια επίδειξη TRIAL σε μια πίστα επαγγελματική την οποία θα φέρει ο ίδιος και η οποία παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την παράδοση τιμητικών πλακετών στους προσκεκλημένους μας όπως και με την λαχειοφόρο αγορά μας της οποίας ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα δοθεί στις πυρόπληκτες οικογένειες της Ραφήνας.
Θα ακολουθήσει ζωντανό πρόγραμμα με ροκ συγκρότημα όπως και  catering για τους συμμετέχοντες.
Κυριακή 16-9 το πρωί θα ξεκινήσει μια ακόμα βόλτα στο νησί μας η οποία θα καταλήξει σε παραθαλάσσιο μέρος για ένα μπάνιο και διασκέδαση.
Στην συνέχεια θα αρχίσει ο κόσμος να ετοιμάζετε για να επιστρέψει στον προορισμό του με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Με μεγάλη μας χαρά και ικανοποίηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Χορηγούς μας που για ακόμα μια φορά στάθηκαν στο πλάι μας και μας έδωσαν την ώθηση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα μας.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στάθηκαν δίπλα μας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση και ιδιαιτέρως ο Πρόεδρος Παντελίας Ευάγγελος που στήριξε την εκδήλωση αυτή παρακολουθώντας τις καθημερινές εξελίξεις 


ΛΕ.ΜΟ.Ν.
Χώρα Νάξου, Κυκλάδες
Τ.Κ. : 84300
Τηλ. : 694 489 9196
Webshite :www.le-mon.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :