Σάββατο, Φεβρουαρίου 10, 2018

Συλλυπητήριο μήνυμα του σωματείου Μαζικής Εστίασης Νάξου για το θάνατο του Ν Κεραμειδά


     Το σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου και Μικρών Κυκλάδων «Φιλοξενία» συνεδρίασε έκτακτα με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του εξέχοντος μέλους του Νικόλαου Κεραμειδά.  Μια τσικνοπέμπτη διαφορετική βιώσαμε όλοι εμείς χθες αποχεραιτόντας τον υποδειγματικό επαγγελματία και εξαιρετικό οικογενειάρχη Νίκο Κεραμειδά.
    Γνήσιος , αυθεντικός, καλοσυνάτος στάθηκε με ψηλά το κεφάλι στις περιστάσεις της ζωής και του επαγγέλματος. Αν και δεν είχε Ναξιώτικη καταγωγή σε χρόνια δύσκολα εντάχθηκε απόλυτα στην τοπική κοινωνία και αγαπήθηκε απ’ όλο τον.....
νκόσμο κερδίζοντας ολοκληρωτική εκτίμηση και σαν επαγγελματίας και σαν άνθρωπος. Παράλληλα δε, οι φίλοι του που τον αγαπούσαν απ’ όπου πέρασε πριν την Νάξο μόλις έφταναν στο νησί τον αναζητούσαν μανιωδώς.  Δημιουργώντας και αναπτύσσοντας συνθήκες πραγματικής Φιλοξενίας και «Απόλαυσης» οι επιχειρήσεις του ήταν για πολλά χρόνια η αιχμή του δόρατος στην υποδοχή και τέρψη των επισκεπτών της Νάξου αλλά και των ντόπιων κατοίκων.
    Παρέδωσε την βιοποριστική σκυτάλη στο γιο του Λευτέρη που υπεραγαπούσε μαζί με το θησαυροφυλάκιο των αποσταγμάτων και των αρετών  τόσο της τέχνης του όσο και της αξιοπρεπέστατης γεμάτης ηθικές αξίες ζωής του.
     Το σωματείο μας σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος της οποίας ο εγγονός του Νίκος είναι ενεργό μέλος (αξιοποιώντας έτσι την βαριά κληρονομιά του παππού του) αποφάσισαν : Η φετινή παρουσία και εκδήλωση  της Ναξιώτικης Κουζίνας  στην πολυπληθέστερη έκθεση HO.RE.CΑ να είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Νίκου Κεραμειδά με αναφορά σε κείνον και στην πολυετή προσφορά του στην ποιοτική Μαζική Εστίαση.
Καλό ταξίδι κύριε Νίκο ακόμα και οι άγγελοι έχουν ανάγκη έναν αξιολάτρευτο εστιάτορα άνθρωπο

Το Δ.Σ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :