Δευτέρα, Φεβρουαρίου 12, 2018

Ο Πανναξιακός 3ος στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο.

Την καλύτερη ίσως εμφάνιση της ιστορίας των συμμετοχών του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου πραγματοποίησε ο Πανναξιακός αφού αναδείχθηκε 3ος στη γενική κατάταξη ανδρών και πρώτος επαρχιακός σύλλογος στην ίδια κατηγορία.

Αυτό ήταν το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας των αθλητών και των αθλητριών του στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός για......
την Ελλάδα το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.
Αποτέλεσε το φυσικό επακόλουθο των τεσσάρων χρυσών μεταλλίων (από δύο για Ανδρέα Δημητράκη σε 800μ – 1500μ και Μαρία Μπελιμπασάκη σε 200μ – 400μ), ενός χάλκινου (με το Μάκη Στεργιούλη στα 60μ) και μιας 5ης θέσης από το Στέφανο Αχτύπη (σφαιροβολία).

Επιπλέον, η Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στην κατηγορία γυναικών αφού με επίδοση 23.02σημείωσε την 7η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο και προκρίθηκε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού που θα διεξαχθεί σε ένα μήνα περίπου στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας. Προκρίθηκε επίσης, στο παγκόσμιο κλειστού και στα 400μ. με επίδοση 52.28 (11η στον κόσμο)

Ο Πανναξιακός συνεχάρη και ευχαρίστησε τους αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού 2018 και τον προπονητή μας Στράτο Βασιλείου σε γεύμα που παρέθεσε το βράδυ της Κυριακής στη φημισμένη κρητική ταβέρνα «Πατούχας» στις Τζιτζιφιές.

Περισσότερα στο.....http://www.islandpress.gr/o-pannaxiakos-3os-stin-ellada-ston-klisto-stivo/



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :