Σάββατο, Ιουνίου 24, 2017

Το Beach Handball Tournament στην Πάρο ξεκινά! Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα του κορυφαίου για το νησί αθλητικού γεγονότος!

Είναι πια γεγονός! Ένα από τα τουρνουά του 18ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball διεξάγεται από αύριο (24 – 25 Ιουνίου) στην Πάρο, το μοναδικό στην Ελλάδα νησί που επιλέχθηκε για πρώτη φορά ώστε να φιλοξενήσει τη σπουδαία αθλητική διοργάνωση.
Η Πάρος είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί εκατοντάδες αθλητές, παρατηρητές, διαιτητές και.... δημοσιογράφους που θα καλύψουν τους αγώνες σε πανελλαδικό επίπεδο ενός ραγδαία ανερχόμενου αθλήματος στο οποίο η Ελλάδα καταλαμβάνει επάξια την 5η πανευρωπαϊκά θέση!

Το εξαιρετικά θεαματικό και ζωηρών φάσεων Beach Handball αναγνωρίστηκε από τη ΔΟΕ ως Ολυμπιακό Άθλημα και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2018 και τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024!

Τα προκριματικά τώρα τουρνουά που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας στο πλαίσιο του 18ου Ελληνικού Πρωταθλήματος από Μάιο έως Ιούλιο, θα αναδείξουν το μεγάλο νικητή σε Final – 4. Η Πάρος θα ζήσει το δικό της μεγάλο αθλητικό όνειρο για δύο ημέρες 24 και 25 Ιουνίου, θα προβληθεί ως νησί έχοντας τα φώτα της αθλητικής και τουριστικής δημοσιότητας στραμμένα πάνω της και υπόσχεται μια άψογη διοργάνωση και φιλοξενία σε αθλητές, συμμετέχοντες και φίλαθλο κόσμο!

Ραντεβού λοιπόν στα Λιβάδια Παροικίας, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πάρου για δίγκολα, εναέρια σουτ και πιρουέτες στους πιο ζωντανούς αγώνες πλούσιου αθλητικού υπερθεάματος που θα καθηλώσουν το φίλαθλο κοινό με την αδρεναλίνη να χτυπά κόκκινο!

Το Σάββατο 24/6 από τις 10:00 έως τις 14:00 & από τις 17:00 – 21: 20 και την Κυριακή 25/6 από τις 09:00 – 14: 00, ώρες διεξαγωγής των αγώνων, η καρδιά της Πάρου θα χτυπά στα Λιβάδια της Παροικίας σε έντονα αγωνιστικούς ρυθμούς!

Την Κυριακή 25/6, και ώρα 14:30, το τουρνουά θα ολοκληρωθεί με την τελετή λήξης του.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :