Σάββατο, Νοεμβρίου 22, 2014

Ο Πανναξιακός ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΑ Γιάννη Τσολάκη

Τα μελή του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον πρόεδρο του ΝΟΠΠΑΠΠΑ κ. Τσολάκη Ιωάννη και παράλληλα να τον επιβραβεύσουμε για το έργο του.
    Ο κ. Τσολάκης από τις πρώτες μέρες ανάληψης των καθηκόντων του ήρθε σε επαφή μαζί μας κάνοντας διάλογο και προσπάθησε να καταλάβει ποια είναι τα άμεσα λειτουργικά προβλήματα, να ιεραρχήσει τις ανάγκες των σωματείων, να φροντίσει για την.....
καθαριότητα των χώρων και την σωστή λειτουργία τους και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει την χρήση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του ΔΑΚ και στον πολίτη - επισκέπτη.
    Έτσι με μεγάλη χαρά είδαμε τα αποδυτήρια να αναμορφώνονται, να χρωματίζονται και να τοποθετούνται ερμάρια καθώς και καθίσματα για τους αθλητές. οργανώθηκε ο χώρος του ιατρείου και εφοδιάστηκε με φάρμακα, φορείο και ιατρικό κρεβάτι. Δημιουργήθηκε χώρος αποθήκευσης και πλύσης του ρουχισμού, ξεμπαζώθηκαν αποθήκες καθώς και ο περιββάλοντας χώρος του γηπέδου. χρωματίστηκαν οι διάδρομοι και άνοιξαν αίθουσες που για χρόνια ήταν κλειστές, ελευθερώθηκε η έξοδος κινδύνου και δημιουργήθηκε γραφείο διοίκησης και τύπου. Επίσης λειτουργούν τουαλέτες σε κάθε αίθουσα.
    Εμείς με τη σειρά μας δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον κ. Τσολάκη να είναι πάντα δημιουργικός, εργατικός και να λειτούργει με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας.
                                            


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΟΜΠΑΣ ΠΛΑΤΩΝ                                                      ΖΑΦΕΙΡΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

γιατι να μη τα εκαναν ολοι οι προηγουμενοι μηπως τα πληρωναν απο την τσεπη τους ?????? αντε ρε βλακα

Ανώνυμος είπε...

telika tipota den sas aresei se auto to nisi den xerete ti thelete auti i selida eprepe na exei gemisei me thetika sxolia kai mono mpravo kurie tsolaki mhn stamatate

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΕΕ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά εσείς που κράζετε πάλι και γράφετε αρνητικά σχόλια με την μία είστε για τα μπάζα.ΝΤΡΟΠΗ! σας.
Όσο για εσένα που έκανες το πρώτο σχόλιο,τελικά είσαι πολυ βλάκας.Αυτό σε πείραξε εσένα,το αν τα βάζει απο την τσέπη του; ή το οτι γίνεται έργο και δουλειά; Μήπως τα βάζεις εσύ απο την τσέπη σου; Αλλά άμα δεν κάνουμε τίποτα κράζετε ότι δεν υπάρχουν έργα στο νησί,τώρα που κάνουν έργα κράζετε το ποιός τα πληρώνει. ΑΛΛΑ TEΛIKA EIΣAI O!!!!!!