Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2011

Με Γιακούμπ κόντρα στην Ε.Α Πατρών

Η Ε.Α. Πατρών θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού το ερχόμενο Σάββατο 10/12 στις 18.45 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.
Η ομάδα της Νάξου, που εμφανίζεται για δεύτερη φορά φέτος μπροστά στο θερμό κοινό της, θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και τους 3 πόντους, πρωτίστως για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να επιστρέψει η ηρεμία στους κόλπους του συλλόγου και κατά δεύτερο λόγο για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την πικρή ήττα της στην Ηλιούπολη κόντρα στη Φιλία με 3-1 σετ το περασμένο Σάββατο.
Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, τα προβλήματα για τους Τουρσούγκα-Δερμάτη δεν έχουν τελειωμό. Στο απουσιολόγιο της ομαδας έρχεται να προστεθεί άλλο ένα όνομα, αυτό της Στέλλας Λαγουδάκη η οποία μετά την περιπέτειά της με τον ανεκδιήγητο διαιτητή του προηγούμενου αγώνα, κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή για απολογία, και κινδυνεύει με τιμωρία.
Θετική νότα στο Ναξιώτικο στρατόπεδο αποτελεί ωστόσο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Αριστέας Γιακούμπ που ξεπέρασε τον τραυματισμό της και θα τεθεί σύντομα στην διάθεση των προπονητών της. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν κριθεί αναγκαία η συμμετοχή της, να χρησιμοποιηθεί και στο παιχνίδι με την Πάτρα.
Ο κόσμος μας πρέπει για μια ακόμη φορά να γεμίσει τις εξέδρες και να αποτελέσει τον 7ο παίκτη της ομάδας μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

popopo kati stisimata naa tis valeis sta tessera kai na piaseis douleia

Ανώνυμος είπε...

ευτυχώς που υπάρχει και ο πανναξιακός στη νάξο..........