Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2011

800.000 ευρώ στοίχισε το καινούργιο πολιτικό γραφείο του Πάγκαλου

Σάλος έχει ξεσπάσει με την είδηση πως το πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου στοίχισε 800.000 ευρώ την ίδια στιγμή μάλιστα που οι πολίτες της χώρας αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να πληρώσουν λογαριασμούς και χαράτσια.
Όπως αναφέρει το σχετικό ΦΕΚ, στην πρώτη απόφαση, που έλαβε ο αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως Παπαδήμου, ανακαλούσε αυτοδίκαια από 11.11.2011 τις αποσπάσεις και τους διορισμούς των Ειδικών Συμβούλων, Ειδικών Συνεργατών και Μετακλητών Υπαλλήλων, που υπηρετούσαν στο Πολιτικό Γραφείο του "ομωνύμου" του Αντιπροέδρου της.... Κυβερνήσεως Παπανδρέου.
Και η αμέσως επόμενη, δεύτερη απόφαση (ληφθείσα από κοινού με τον έτερο αντιπρόεδρο) εγκρίνει την "Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως και ενιαίων θέσεων Ειδικών Συμβούλων – Συνεργατών, Μετακλητών Διοικητικών Υπαλλήλων και Αποσπασμένων Υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημόσιου Τομέα" από την οποία προκαλείται ετήσια επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά τι υψηλότερη των 800.000 €.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια διάψευση για το δημοσίευμα από το γραφείο της αντιπροεδρίας.
M.N. από www.sofokleousin.gr
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ε καλα στις επομενες εκλογες ξερετε τι θα παρει εεεε;;;

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA PAREI TO KATHIKI DE NOMIZO NA EXEI FAEI LIGA KAI NA EXEI ANAGI TORA PIA, O KERATAS

Ανώνυμος είπε...

aytone to pousti na steisete sta tessera kai na ton xekoliasoume oloi mazi

Ανώνυμος είπε...

MEGALOAPATEONES XODRE POUSTARA KATAKLEPSATE KAI KATAKLEVETE AKOMI TO DIMOSIO VIOS