Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «11οNaxathlon 2018» (Αποτελέσματα-φωτογραφίες)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 11η συνεχή χρονιά ο αγώνας τριάθλου με την επωνυμία «11οNaxathlon 2018», που διοργάνωσε το ΝοΠ.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου. Διακόσια άτομα, καταξιωμένοι αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, φίλοι του αθλητισμού και μικρά παιδιά έλαβαν μέρος στους αγώνες. Φέτος στις τριαθλητικές αποστάσεις προστέθηκαν δύο νέα αγωνίσματα, ένας αγώνας δρόμου 5κμ που αφορούσε στους επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και ένας αγώνας 1χλμ που έβαλε στα αθλητικά τερέν τους μικρούς μας φίλους, τα παιδιά.

Η αυλαία της διοργάνωσης άνοιξε την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου. Δεκάδες παιδιά κατέκλυσαν το Δημοτικό Θέατρο «Ιάκωβος Καμπανέλλης», όπου ο παραολυμπιονίκης αθλητής δισκοβολίας και extremesportsman Μάκης Καλαράς μίλησε για τη ζωή και τη δράση του, μεταδίδοντας έτσι τον ............
ενθουσιασμό και το πάθος του για ζωή!
Η αγωνιστική αυλαία άνοιξε το Σάββατο, με τον παιδικό αγώνα στην παραλία και των αγώνα 5 χλμ. Περισσότερα από εκατό παιδιά διέσχισαν τον παραλιακό δρόμο, σκορπίζοντας φωνές, γέλια και ενθουσιασμό, ενώ λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι δρομείς του αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Ακολούθησε η τεχνική ενημέρωση και η ομιλία από τον Τριαθλητή Χρήστο Γαρέφη, τον Πρωταθλητή Κολύμβησης Γιάννη Δρυμωνάκο, τη διατροφολόγο ΕλεάναΤσιτσιμπίκου και τον Παραολυμπιονίκη Μάκη Καλαρά, ενώ η ημέρα έκλεισε με το PastaParty στο οποίο ενώθηκαν η παράδοση του νησιού και οι παραδοσιακές γεύσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Στο αγωνιστικό μέρος, μεγάλος νικητής της Ολυμπιακής κατηγορίας ήταν ο Νίκος Φλώρος Φελπς στους άνδρες και η Αναστασία Τσουρουκτζή στις γυναίκες, ενώ αντίστοιχα οι Παναγιώτης Δημόπουλος και Εύα Μπέκα ήταν οι νικητές του SprintTriathlon. Νικητές των 5 χλμ με εξαιρετικούς χρόνους ήταν ο Αλέξανδρος Σουκούλης και η Εύα Μπέκα.
Η επιτυχία των Αγώνων είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας και της κοινής προσπάθειας των διοργανωτών, των εθελοντών, των αθλητών και των χορηγών που στήριξαν τον θεσμό. Ο Πρόεδρος του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. κ. Μιχάλης Μαρούλης και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.
Συντελεστές:
Μεγάλος χορηγός: Χώρος Εστίασης Barozzi.
Χορηγός μετακίνησης: Blue StarFerries.
Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας: CosmoteTV.
Εθελοντές: Πολιτιστικός Σύλλογος Σαγκρίου "ΠΝΟΕΣ", ΠΑΣ Νάξου,  Γ.Σ Ναξιακός, Πανναξιακός Α.Ο., ΑΜΣ Φιλωτίου " Ο Ζευς", Α.Σ. "Απόλλων".
Υποστηρικτές: Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου, Ραδιοερασιτέχνες Νάξου.
Μουσική Επιμέλεια: Στράτος Τσολάκης – RumBar.
Χορηγοί Επικοινωνίας: NaxosPress, AegeanVoice, IslandPress, NaxosTimes, SportCyclades, Ραδιοφωνία Κυκλάδων, Ναξιοτυπία, CycladesVoice, Irun.
ΧορηγοίΔιαμονών: Al mare, Princess Hotel, Nastasia Village, Polis of Naxos, Grotta Hotel, Astir of Naxos,  Nissaki Boutique Hotel.
Χορηγοί Εστίασης: Λαβύρινθος, Μπουλαμάτσης, Αντάμωμα, Αποστόλης, Kozi, Στο λαδόχαρτο, Άμμος, Μεζέ2.
Χορηγοί προϊόντων: Μεταλλικό νερό Αύρα, Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, Τυροκομία Πιτταράς, Ζαχαροπλαστείο Ακταίον, Ποτοποιία Βαλληνδρά, Τυροκομία Κουφόπουλου, supermarketΚουτελιέρης, Γρηγόρης Μικρογεύματα Νάξου.
Δωροθέτες: My athlete, Merida, Dynafit, Ρίζα.
Ασφάλεια αθλητών: ΕΚΑΒ Νάξου, Γενικό Νοσοκομείο-Κ.Υ. Νάξου, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Δ. Κυκλάδων.
Ναυαγοσώστες: BAYLINE.
Τεχνική διεύθυνση και χρονομέτρηση: Activeland.
Επίσης ο Πρόεδρος ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων ,κ. Βαγγέλη Κατσαρά,  τον υπεύθυνο του γραφείου  Ζas Travel κ. Σταμάτη Καπίρη, το Λιμεναρχείο Νάξου και τον Λιμενάρχη κ. Αλέξη Αποστολόπουλο, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και τον Πρόεδρό του κ. Νικόλαο Σέργη, το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και τον Διοικητή κ. Τζιμπογιάννη Νικόλαο,το προσωπικό του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. και συγκεκριμένα την Ειρήνη Φύτρου, τον Τάσο Βάβουλα και το Στέργιο Κουλτσιάκη.
Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον Λευτέρη Ελευθερίου και το Βασίλη Κωνσταντόπουλο όπου με την ομάδα τους μας πλαισίωσαν τις παράλληλες εκδηλώσεις του διημέρου και μας διασκέδασαν.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Νάξαθλον 2019!











 








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :