Παρασκευή, Ιουνίου 30, 2017

Προβολές κινηματογραφικών ταινιών του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Η ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ
Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Παιδείας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων 2017, ξεκινά τις προβολές κινηματογραφικών ταινιών στις οποίες ο Ιάκωβος Καμπανέλλης έχει γράψει το σενάριο ή τις έχει σκηνοθετήσει ή είναι βασισμένες σε θεατρικά έργα του.
Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 και ώρα 21.00 θα προβληθεί η ταινία ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ σε σκηνοθεσία Ερρίκου Θαλασσινού και σενάριο του μεγάλου μας Νάξιου συγγραφέα.
Είναι μια ταινία που προβλήθηκε πρώτη φορά το 1960 και πρωταγωνιστούν: Κάκια Αναλυτή, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δέσπω Διαμαντίδου, Τίτος Βανδής, Θανάσης Βέγγος,  και....
πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί.
                                    ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Η Ανθούλα έχει χάσει τη μητέρα της και ο πατέρας της παρασύρεται από τη νέα του αγάπη, τη Μάρθα και εγκαθίσταται μακριά από την Ανθούλα, στο σπίτι της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη σπρώχνει την Ανθούλα στην αγκαλιά του γιου της Θάνου, έχοντας βλέψεις στην περιουσία της. Όμως ο Αλέκος, που αγαπάει αληθινά την Ανθούλα, θα αποκαλύψει την πλεκτάνη κι έτσι ο πατέρας της θα εγκαταλείψει τη Μάρθα.
Σας περιμένουμε, κάθε Τετάρτη, να δούμε ή να ξαναδούμε παρέα ταινίες που άφησαν εποχή. Να γνωρίσουμε τον Ιάκωβο Καμπανέλλητου κινηματογράφου, να δούμε εικόνες της Ελλάδας μιας άλλης εποχής, και να μοιραστούμε την εμπειρία μιας κινηματογραφικής βραδιάς αυτό το καλοκαίρι στο Θεατρικό Μουσείο Ιάκωβος Καμπανέλλης.

Η είσοδος για όλες τις προβολές είναι ελεύθερη.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :