Δευτέρα, Ιουνίου 19, 2017

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις για την αποφοίτηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εκδηλώσεις για την αποφοίτηση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου οι οποίες φέτος είχαν κεντρικό θέμα την ιστορία του Δημοτικού Σχολείου του Φιλωτίου από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα.
Στις αίθουσες του σχολείου είχαν εκτεθεί σπάνια χειρόγραφα και βιβλία από το 1850 μέχρι σήμερα και ζωγραφιές των....
παιδιών. Η εκδήλωση περιελάμβανε θεατρικά στιγμιότυπα από τη ζωή και τις παραδόσεις μαθητών και δασκάλων της ιστορίας του σχολείου. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν γονείς και συγγενείς των παιδιών, ο Πρόεδρος του Σ.Φ.Ν. καθηγητής Αντώνης Τζιώτης και ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης εκ μέρους της Παιδικής Λέσχης Ανάγνωσης της “Βιβλιοθήκης Ανωμερίτη” η οποία και διένειμε σε όλα τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου τα δύο βιβλία που πρόσφατα  εξέδωσε με θέμα την Πατάτα και το Κίτρο. Ο Διευθυντής και οι δάσκαλοι απένειμαν στον κ. Γ. Ανωμερίτη τιμητική πλακέτα σε αναγνώριση της προσφοράς της Βιβλιοθήκης στο διδακτικό έργο του Σχολείου.
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ευλόγησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ.κ. Καλλίνικος. Όπως τόνισε στην ομιλία του ο κ. Γ. Ανωμερίτης η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης θα συνεχίσει να συνεργάζεται στενά με τους δασκάλους και τους μαθητές για την πνευματική ανάπτυξη των παιδιών του Φιλωτίου.





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :